Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε οικισμό Ρομά - 19χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι 34χρονο

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο σε οικισμό Ρομά - 19χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι 34χρονο

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν και άλλα δύο άτομα, ηλικίας 34 και 26 ετών, που ήταν μαζί με το θύμα

peripoliko_dasos
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με έναν 19χρονο να πυροβολεί κατά τριών ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε με αφορμή προσωπικές διάφορες που φέρεται να έχουν δύο οικογένειες Ρομά, ενώ προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση.

Στη συνέχεια ο 19χρονος έφτασε έξω από το σπίτι της αντίπαλης οικογένειας με το αυτοκίνητό του και μόλις σταμάτησε έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά των τριών ατόμων που ήταν στο μπαλόνι, με αποτέλεσμα η μια σφαίρα να βρει στο κεφάλι τον 34χρονο και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στον οικισμό επικράτησε πανικός ενώ από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν και τα άλλα δύο άτομα, ηλικίας 34 και 26 ετών, που ήταν μαζί με το θύμα, ηλικίας 34 και 26 ετών.

Κλείσιμο
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για φωτογράφηση και συλλογή πειστηρίων, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε σε σπίτι του 19χρονου στην περιοχή του Κορδελιού, ένα πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Οι πάπυροι που «έδειξαν» τον τόπο ταφής του Πλάτωνα αποκάλυψαν και πώς πέρασε τις τελευταίες του ώρες!

Καλλιάνος για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι: Απηύδησα, τον πήρα να τον ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης