Φάρσαλα: Ιερόσυλοι άρπαξαν 2.000 ευρώ από το παγκάρι ναού

Φάρσαλα: Ιερόσυλοι άρπαξαν 2.000 ευρώ από το παγκάρι ναού

Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εφημέριου

farsala_1
Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που παραβίασαν την κεντρική είσοδο της εκκλησίας της Παναγίας Δεμερλιώτισσας στο χωριό Σταυρός των Φαρσάλων και διέρρηξαν το παγκάρι που είχε μέσα αρκετά χρήματα, στο διάστημα από το απόγευμα ως το βράδυ της Παρασκευής.

Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του εφημέριου, το σπίτι του οποίου βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ναού και, όταν τον είδαν να φεύγει, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του για να δράσουν ανενόχλητοι. Πιθανότατα, μάλιστα, είχαν επισκεφθεί νωρίτερα την εκκλησία παριστάνοντας τους προσκυνητές και είχαν διαπιστώσει ότι μέσα στο παγκάρι υπήρχαν περίπου 2.000 ευρώ.

Ο ιερέας διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη όταν επέστρεψε και αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων, οι άνδρες του οποίου έκαναν επιτόπια έρευνα και κάλεσαν την Εγκληματολογική υπηρεσία για να πάρει αποτυπώματα που μπορεί να αποκαλύψουν τον ή τους δράστες της κλοπής.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το φονικό στο Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά

Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία - «Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε» λέει Γεζίντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης