«Το Πρώτο μου Σπίτι» για ενδιαφερόμενους έως 45 ετών

«Το Πρώτο μου Σπίτι» για ενδιαφερόμενους έως 45 ετών

Η Εθνική Τράπεζα δημιουργεί ευκαιρίες και τρόπους ενδυνάμωσης της κοινωνίας.

nbg_proto_spiti_kedriki

Sponsored content

Ένα από τα χαρακτηριστικά της σύγχρονη εποχής είναι ότι όλα μεταβάλλονται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να αλλάζουν ταυτόχρονα οι προτεραιότητες και οι στόχοι μας. Μέσα σε αυτό το ρευστό τοπίο όπου όλα αναθεωρούνται, υπάρχει και μια ανάγκη διαχρονική και αμετάβλητη στο πέρασμα των χρόνων. Είναι η απόκτηση της πρώτης κατοικίας, ένας στόχος που έχουν σχεδόν όλοι στη ζωή τους, προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς και ήρεμοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει το στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» για να στηρίξει ενδιαφερόμενους έως 45 ετών, προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι με προνομιακούς όρους και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Το νέο στεγαστικό δάνειο «το Πρώτο μου Σπίτι» προσφέρει μια σειρά από προνομιακούς όρους για την απόκτηση της πρώτης κατοικίας. Ο βασικότερος από αυτούς είναι ότι η Εθνική Τράπεζα χρηματοδοτεί μέχρι και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, για κατοικίες με ενεργειακή κλάση από Γ και πάνω. Το συνολικό ποσό του δανείου μπορεί να ανέλθει μέχρι και 350.000€, γεγονός που διευρύνει τις επιλογές των ενδιαφερόμενων όσον αφορά το ακίνητο και την τιμή του.
proto_spiti_nbg
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή 30 έτη, ενώ η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου φτάνει έως τα 40 έτη. Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι δεν επιβαρύνονται από δαπάνη εξέτασης αιτήματος, ενώ έχουν και τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της αίτησής του μέσω του NBG Internet Banking.

Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, η Εθνική Τράπεζα προσφέρει επιπλέον χρηματοδότηση μέσω του προσωπικού δανείου ΕΞΠΡΕΣ με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης. Έτσι, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει έως και €6.000 μετρητά, με μειωμένο επιτόκιο και με αυτόν τον τρόπο να καλύψει και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης και αποπληρωμής του δανείου μέσω Digital Banking, αλλά και πρόωρης εξόφλησης χωρίς επιβάρυνση.

Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες και τρόπους για την ενδυνάμωση της κοινωνίας, απαντώντας σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η απόκτηση πρώτης κατοικίας. Σήμερα σε κάθε μεγάλο βήμα θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια, γι’ αυτό επιλέγουμε Εθνική Τράπεζα. Η Τράπεζα Σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
«Το Πρώτο μου Σπίτι» – Νέο Στεγαστικό Δάνειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης