Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας στη Λευκωσία – Οι δύο δράστες πυροβόλησαν το θύμα εν κινήσει

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας στη Λευκωσία – Οι δύο δράστες πυροβόλησαν το θύμα εν κινήσει

Ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος – Δέχθηκε δύο σφαίρες στο σώμα και μόα στον λαιμό – Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 

motosikleta_m
Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας νεαρός άντρας, ο οποίος πριν λίγη ώρα δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στον συνοικισμό Ανθούπολης στη Λευκωσία. Το θύμα επέβαινε σε μοτοσικλέτα όταν τον πλησίασε άλλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη. Εν κινήσει, ο ένας εκ των δραστών έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Δύο σφαίρες βρήκαν το θύμα στο σώμα και μία στο λαιμό. Η κίνηση της μοτοσικλέτας των δραστών και του θύματος έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Οι δράστες ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε την περιοχή. Το θύμα. όπως αναφέρουν πληροφορίες του Protothema.gr, αρχικώς μιλούσε και επικοινωνούσε με το περιβάλλον αλλά στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο.

motosikletaapopirafonou


Κλείσιμο
Ο στόχος της απόπειρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς τις απασχόλησε αρκετές φορές για υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Ήταν συνεργάτης του Αλέξη Μαυρομιχάλη ο οποίος δολοφονήθηκε πριν λίγους μήνες στη Λευκωσία και είχε αναλάβει μέρος των «επιχειρήσεων» του μετά τη δολοφονία. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ήρθε σε σύγκρουση με άλλα μέλη της ίδιας ομάδας .

Η απόπειρα έγινε κοντά στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας, όπου ο στόχος της απόπειρας είχε μεταβεί για να επισκεφθεί φίλο του που κρατείται εκεί. Οι κινήσεις του όπως εκτιμά η αστυνομία ήταν γνωστές στους δράστες οι οποίοι τον ακολούθησαν και επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν. 

motosikleta2



Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης