Προσπάθησε να βιάσει την πρώην σύζυγό του στο Αγρίνιο

Προσπάθησε να βιάσει την πρώην σύζυγό του στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την απειλούσε διαρκώς από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή προκαλώντας της τρόμο 

violence_man
Να βιάσει την εν διαστάσει σύζυγό του αποπειράθηκε ένας άνδρας στο Αγρίνιο ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσε διαρκώς από την περασμένη Πέμπτη ως την Κυριακή προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία για την σωματική της ακεραιότητα.

Όπως κατήγγειλε, ο πρώην σύζυγός της μπήκε στο σπίτι της παρά την θέλησή της και, αφού την εξύβρισε, προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η γυναίκα αντιστάθηκε, κατάφερε να του ξεφύγει και κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον κατήγγειλε.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε για να συλληφθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Είχε γίνει «σκιά» της πρώην του

Επί ένα μήνα είχε γίνει φόβος και τρόμος για την εν διαστάσει σύζυγό του ένας «νταής», ο οποίος την παρακολουθούσε συστηματικά βήμα προς βήμα βιντεοσκοπώντας την με κινητό τηλέφωνο, ώσπου έφτασε στο σημείο να εισβάλει στο σπίτι της στο Αγρίνιο, να την χτυπήσει και να αρπάξει το κινητό της και τα κλειδιά της. Μετά την καταγγελία της γυναίκας, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, καθώς δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στα όρια του αυτοφώρου.

Κλείσιμο
Την τελευταία στιγμή γλίτωσε από τα χέρια του συντρόφου της μία 31χρονη, μετά την βίαιη επίθεσή του εναντίον της κατά την διάρκεια καυγά στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 38χρονος «νταής» την έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στον καρπό του χεριού της, ενώ στη συνέχεια χτύπησε την άτυχη γυναίκα με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την χαστούκισε. Ο 38χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.





Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης