Τα νέα προγράμματα Nova Family φέρνουν την οικογένεια ακόμα πιο κοντά
143069685_l_normal_none

Τα νέα προγράμματα Nova Family φέρνουν την οικογένεια ακόμα πιο κοντά

Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αυξημένες ανάγκες του για επικοινωνία και αλληλεπίδραση, τα νέα προγράμματα Nova Family προσφέρουν ένα απόλυτα μοντέρνο σχήμα κινητής τηλεφωνίας που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ενισχύει την οικογενειακή συνδεσιμότητα.

Sponsored Content

Ζούμε σε μια εποχή, όπου η επικοινωνία είναι από τα πιο πολύτιμα και απαραίτητα  αγαθά. Θέλουμε να αλληλοεπιδρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να γνωρίζουμε που βρίσκονται και αν χρειάζονται κάτι, να μοιραζόμαστε νέα και εξελίξεις, να δημιουργούμε ποιοτικό χρόνο, να εδραιώνουμε κάθε στιγμή το αίσθημα του ανήκειν.

Ξεκινώντας από την παραδοχή αυτή, η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει τα νέα προγράμματα κινητής Nova Family, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια, χωρίς συμβιβασμούς.

Τα προγράμματα Nova Family επανασχεδιάζουν το τρόπο που οι οικογένειες διαχειρίζονται τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, εισάγοντας μια νέα πρόταση, που εξοικονομεί τα μέγιστα σε κάθε νοικοκυριό, ενώ παράλληλα εκπληρώνει πλήρως τις ανάγκες κάθε μέλους της. Το νέο σχήμα κινητής τηλεφωνίας συμπεριλαμβάνει όλα τα μέλη μιας οικογένειας, μειώνει το κόστος όσο αυτά αυξάνονται και απλοποιεί τόσο τον τρόπο χρέωσης όσο και τις διαδικασίες πληρωμής, χαρίζοντας ασύγκριτη ευελιξία. Αυτή είναι η φιλοσοφία και δείτε εδώ πώς γίνεται πράξη:

Αρχικώς, ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού επιλέγει ένα από τα 3 παρακάτω προγράμματα:

Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB internet: €18
Unlimited
Ομιλία&SMS+ 20GB internet: €21
Unlimited All (
ομιλία και SMS και internet): €27

Τώρα για κάθε επιπλέον γραμμή που προστίθεται στο οικογενειακό πρόγραμμα, έως και 4 γραμμές, μειώνεται η τιμή για τα μέλη της οικογένειας που το επιλέγουν.

Έτσι, το κόστος των παραπάνω προγραμμάτων μεταβάλλεται ως ακολούθως:

Unlimited Ομιλία&SMS+ 10GB internet: €16 από €18
Unlimited Ομιλία&SMS+ 20GB internet: €18 από €21
Unlimited All (ομιλία και SMS και internet): €21 από €27

Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ σημαντικές μειώσεις, που επιτρέπουν σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας να απολαμβάνουν το αγαθό της επικοινωνίας σε -αν μη τι άλλο- ελκυστικές τιμές.

Τα οφέλη, όμως, δεν σταματούν στην εξοικονόμηση χρημάτων. Τα προγράμματα Nova Family, εκτός από τη οικονομία, προσφέρουν και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνδεσιμότητας για όλη την οικογένεια. Έτσι, είναι αξιοσημείωτο το ότι και τα 3 προγράμματα εξασφαλίζουν απεριόριστη ομιλία και SMS για όλα τα μέλη, ενώ από εκεί και πέρα το κάθε μέλος μπορεί να εξατομικεύσει τις ανάγκες του στην ποσότητα των δεδομένων που χρειάζεται για σερφάρισμα. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορεί να επιλέξουν το  πρόγραμμα που προσφέρει σε data 10 GB ενώ τα νεότερα και πιο δραστήρια online μέλη της οικογένειας σίγουρα θα προτιμήσουν το πρόγραμμα με τα απεριόριστα data.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα κερδίζει πόντους από την απλοποιημένη χρέωση και ότι αποστέλλεται ένας λογαριασμός για όλες τις συνδέσεις της οικογένειας, διευκολύνοντας έτσι τις διαδικασίες διαχείρισης και πληρωμής.

Τα νέα προγράμματα Nova Family είναι διαθέσιμα τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες που συνδυάζουν σταθερή και κινητή Nova με  μία επιπλέον σύνδεση κινητής. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εκπληρώνοντας την ανάγκη των νοικοκυριών για αδιάλειπτη συνδεσιμότητα.

Για αυτό και αξίζει να μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ. Εναλλακτικά επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova.    

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης