Άρπαξε χρήματα, καπνικά είδη και φιάλες με ποτά από τρία μαγαζιά

Άρπαξε χρήματα, καπνικά είδη και φιάλες με ποτά από τρία μαγαζιά

 Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση

astynomia_syllipsi_xr
Λάτρης του καπνού και του αλκοόλ ήταν ένας 51χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ως ο δράστης των διαρρήξεων που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα σε τρία καταστήματα στην Ηγουμενίτσα, με ιδιαίτερα πλούσια λεία.

Τη νύχτα της 3ης Απριλίου, ο 51χρονος είχε διαρρήξει διαδοχικά ένα ζαχαροπλαστείο και ένα κατάστημα ψιλικών από το οποίο είχε αρπάξει 1.200 ευρώ και καπνικά προϊόντα αξίας 7.000 ευρώ, ενώ τη νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου είχε κλέψει από ένα καφενείο 200 ευρώ και φιάλες αλκοολούχων ποτών αξίας 200 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Αλλοδαπός έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά

Χάρη στην αξιοποίηση οπτικού υλικού από κάμερες στην περιοχή του κέντρου του Ηρακλείου, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου έναν 34χρονο Αλγερινό, ο οποίος είχε κλέψει διάφορα μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από ένα κατάστημα ψιλικών το απόγευμα της Κυριακής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Δέκα δοχεία με ελαιόλαδο αποπειράθηκε να κλέψει από την αποθήκη ενός σπιτιού σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου ένας 45χρονος Έλληνας, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄ τμήματος Ηρακλείου, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ως πελάτης μπήκε σε ένα κατάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης ένας 40χρονος Έλληνας, αλλά "βούτηξε" χρήματα και μια τραπεζική κάρτα και το έβαλε στα πόδια, το μεσημέρι της Τρίτης. Ωστόσο, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια και από εκεί οδηγήθηκα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για κλοπή.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τα αίτια της «κακοκαιρίας του αιώνα» στο Ντουμπάι και τη θεωρία της «σποράς των νεφών»

Τα γιγάντια κύματα είναι όλο και πιο συνηθισμένα στους ωκεανούς - Οι ιστορίες για τα ασύλληπτα «βουνά νερού»

Η φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε - «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης