Γάμος και βάφτιση: Για κάθε νέα σελίδα ζωής αυτές οι έξυπνες συσκευές είναι το τέλειο δώρο

Γάμος και βάφτιση: Για κάθε νέα σελίδα ζωής αυτές οι έξυπνες συσκευές είναι το τέλειο δώρο

Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες οικιακές συσκευές που θα ενθουσιάσουν τους tech lovers, αλλά και τους παραδοσιακούς που εκτιμούν τις ανέσεις!

plaisio1A_2

Sponsored Content

Μόλις μάθαμε τα νέα, σύντομα θα έχουμε γάμους και βαφτίσεις στην παρέα ή την οικογένεια, και η χαρά μας είναι μεγάλη. Ακολουθούν ευχές, αγκαλιές, συγκίνηση και αμέσως μετά έρχεται η αυτονόητη ερώτηση: τι δώρο θα πάρουμε; Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή του ζευγαριού αλλά και όλης της καινούργιας οικογένειας ακόμη καλύτερη και να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας, στην ευτυχισμένη τους καθημερινότητα. Για αυτούς που είναι tech lovers, αλλά και για τους παραδοσιακούς που εκτιμούν τις ανέσεις, ψάξαμε και βρήκαμε στο Πλαίσιο τις πιο έξυπνες οικιακές συσκευές. Όλες τους έχουν master στην κουζίνα και το σιδέρωμα, και φροντίζουν για υπέροχα πρωινά, φανταστικά γεύματα και ατσαλάκωτες εμφανίσεις. Και μάς βάζουν ιδέες να τις δωρίσουμε και στον εαυτό μας!


Απόλυτη άνεση και ευελιξία, χωρίς συμβιβασμούς!
Οι οικιακές συσκευές στο Πλαίσιο ενσωματώνουν πολλές τεχνολογίες μαζί, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη, ευέλικτη, γρήγορη και οικονομική. Είναι ο «έξυπνος» σύμμαχός μας, που μπορεί να αναβαθμίσει την κάθε μέρα μας. Το Πλαίσιο έχοντας την τεχνολογία στο DNA του, επιλέγει τις καλύτερες οικιακές συσκευές από τα κορυφαία brands. Από τις must-have μεγάλες συσκευές για το σπίτι, τις essential μικρές συσκευές που κάνουν τη διαφορά και μας περιποιούνται νύχτα-μέρα, και όλα όσα δημιουργούν το ιδανικό κλίμα σπιτιού φέρνοντας τη θερμοκρασία στα μέτρα μας, και παίρνουν Α+++.
Υπάρχουν 25 καταστήματα Πλαίσιο, στα 16 από τα οποία έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε μεγάλες εκθέσεις οικιακών συσκευών και να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε. Εμείς κάνουμε 4 προτάσεις που είναι μία και μία!


Fissler Χύτρα Ταχύτητας Set Quattro Vitaquick Premium
4356632_copy
Με μεγάλη χωρητικότητα, ένδειξη κλειδώματος και βάση Superthermic για αποτελεσματική απορρόφηση της θερμοκρασίας, το σετ της Fissler προσφέρει μαγείρεμα υψηλών ταχυτήτων σε ελάχιστο χρόνο. Τα σκεύη είναι κατασκευασμένα από έως και 90% ανακυκλωμένο, ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας ποιότητα και εξαιρετική αντοχή και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο εστίας (329,00 € ή με 83,25 €/μήνα σε 4 άτοκες δόσεις).



Krups Καφετιέρα Espresso Με κάψουλα XN1111V Nespresso Essenza Mini
3165426_copy
Τεχνολογία αιχμής και ρετρό αισθητική με την Essenza Mini XN1111S που μας δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού της ποσότητας καφέ στο φλιτζάνι και τη δυνατότητα παρασκευής ροφημάτων γάλατος με το Aeroccino. Αθόρυβα και με ελάχιστο χρόνο αναμονής, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού (149,90 € ή με 38,48 €/μήνα σε 4 άτοκες δόσεις).



Bosch Πολυμίξερ μαύρο/inox MultiTalent 3 MCM3501M
Κλείσιμο
3027880_copy
Μία συσκευή, πολλές δυνατότητες! To Bosch πολυμίξερ έχει μπολ χωρητικότητας 2,3 λίτρων, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κόβουμε εύκολα και με ακρίβεια τα υλικά μας χάρη στο Μίξερ με μαχαίρι MultiLevel6 και αποθηκεύουμε τα βασικά εξαρτήματα, εύκολα και πρακτικά, χάρη στο SmartStorage. Περιλαμβάνει δίσκους κοπής για λεπτό και χοντρό κόψιμο, αλλά και τρίψιμο, εξάρτημα ζύμης και δίσκο χτυπήματος για σαντιγί και ασπράδια αβγών (129,9 € ή με 33,48€/μήνα σε 4 άτοκες δόσεις).


Philips Σύστημα Σιδερώματος GC9642/60 PerfectCare Elite
philipsGC
Οι τσακίσεις στα υφάσματα γίνονται παρελθόν με το σύστημα σιδερώματος της Philips. Η προηγμένη τεχνολογία OptimalTEMP είναι μια επιπρόσθετη λειτουργία που επιτρέπει τη διαισθητική αναγνώριση της ποιότητας του υφάσματος και την αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Προσφέρει άνεση, εργονομία και εξοικονόμηση χρόνου, αφού πλέον δεν χρειάζεται να ξεχωρίζεις από πριν τα ρούχα (329 € ή με 83,25 €/μήνα σε 4 άτοκες δόσεις).


Σύντομα στα χέρια μας
Είμαστε στο Πλαίσιο και αυτό σημαίνει εξυπηρέτηση σε όλη τη διάρκεια της αγοραστικής εμπειρίας. Κατ΄ αρχάς, μπορούμε να επιλέξουμε την υπηρεσία παράδοσης που μας εξυπηρετεί.
Δίνοντας την παραγγελία μας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Σάββατο, θα την παραλάβουμε την επόμενη μέρα. Όσο για τις παραγγελίες που παραδίδονται από το στόλο του Πλαισίου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την υπηρεσία Live tracking μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται η παραγγελία μας. Σε αυτές τις δυο πόλεις είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία της απογευματινή παράδοσης, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00. Εδώ θα βρούμε όλους τους τρόπους παράδοσης.


Με όποιο τρόπο μας εξυπηρετεί
Στα μέτρα μας όμως έρχεται και ο τρόπος πληρωμής. Με το πρόγραμμα δόσεων χωρίς κάρτα, ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ, πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μέσω του plaisio.gr, επιλέγουμε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλουμε με συνολική αξία άνω των 199 ευρώ, και σε λίγα λεπτά ξέρουμε εάν η τράπεζα εγκρίνει το αίτημα για την χρηματοδότηση.
Με το πρόγραμμα Πλαίσιο δια 4 κάνουμε σήμερα τις αγορές μας και εξοφλούμε με την χρεωστική μας κάρτα σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας την πρώτη πληρωμή την ημέρα της αγοράς. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή την ώρα που παραλαμβάνουμε στον χώρο μας, η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – IRIS, και η πληρωμή με PayPal.
Θα μάθουμε περισσότερα για όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας εδώ


Ούτε λεπτό χωρίς τη συσκευή μας
Η σχέση μας όμως με το Πλαίσιο δεν σταματά στην αγορά. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν την επισκευή του οικιακού εξοπλισμού στον χώρο μας, τη σύνδεση και την επίδειξη οικιακών συσκευών, την ανακύκλωση των παλιών οικιακών συσκευών, και όσο αφορά το κλιματιστικό την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση, αλλά και τη συντήρησή του. Για να μη μείνουμε ούτε ένα λεπτό χωρίς τη συσκευή μας.
Υπάρχει άραγε έστω και ένας λόγος να μην επιλέξουμε Πλαίσιο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης