Εξασφάλισε το μέλλον σου στον κλάδο του Τουρισμού, σπουδάζοντας Hospitality Management

Εξασφάλισε το μέλλον σου στον κλάδο του Τουρισμού, σπουδάζοντας Hospitality Management

Το LE MONDE COLLEGE - Tourism College of Greece προετοιμάζει τους επαγγελματίες του μέλλοντος με μεθόδους διδασκαλίας.

lemonde-college_new

Sponsored content

Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά προβληματίζονται για το τι θα κάνουν μετά το λύκειο, ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν για σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση και σταθερότητα. Αυτός είναι από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους στρέφονται σε επαγγέλματα που εξασφαλίζουν το μέλλον τους. Σήμερα τα πλέον υποσχόμενα επαγγέλματα είναι τα τουριστικά, αφού ο κλάδος αναπτύσσεται συνεχώς με τις μεγάλες επενδύσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.
Σε μια εποχή που το brand Ελλάδα καταγράφει νέα ρεκόρ και υψηλότατη ζήτηση, απαιτούνται στελέχη με υψηλή κατάρτιση αλλά και με αναπτυγμένες διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες για να στελεχώσουν τις ξενοδοχειακές μονάδες. Ωστόσο για να έχει βαρύτητα ένα πτυχίο στα τουριστικά επαγγέλματα, απαραίτητη προϋπόεση είναι οι σπουδές υψηλού κύρους από έναν αξιόπιστο εκπαιδευτικό όμιλο, που να δίνει έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την πρωτοπορία.
lemonde-college-002

Το LE MONDE COLLEGE - Tourism College of Greece έχει αποκλειστική εξειδίκευση στον τομέα της τουριστικής και ξενοδοχειακής εκπαίδευσης και συνεργάζεται με εκατοντάδες επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Το LE MONDE COLLEGE σε συνεργασία με το University of Applied Sciences Haaga – Helia της Φινλανδίας φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το UAS HH Bachelor in Hospitality Management Degree, των 210 ECTS. Πρόκειται για ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα που ακολουθεί το πρότυπο φινλανδικό μοντέλο εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο για την αποτελεσματικότητά του στις ανώτερες εκπαιδευτικές βαθμίδες (Best Higher Education and Training System in the World, World Economic Forum 2015), γεγονός που το τοποθετεί σταθερά στις πρώτες θέσεις στις μελέτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανασυγκρότησης, PISA – OECD.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όσους/ες νέους/ες θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον, καθώς όσοι απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουν τη λειτουργία της επιχείρησης, αλλά και να μπορούν να διαχειρίζονται/να ανταποκρίνονται σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, να αξιοποιούν όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους, να ιεραρχούν τις προτεραιότητες, να λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις και φυσικά να κατανοούν την κουλτούρα της ελληνικής φιλοξενίας.
lemonde-college-001
Κλείσιμο

H θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε σύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους χώρους όπως του LE MONDE COLLEGE δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, κρουαζιερόπλοια, αεροδρόμια δίνοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις μελλοντικές συνθήκες εργασίας, να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών. Το γραφείο σταδιοδρομίας διευκολύνει την πρόσβαση των αποφοίτων σε 5άστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού χάρη στην τεράστια δικτύωσή του.

To LE MONDE COLLEGE με το αναγνωρισμένο Bachelor in Hospitality Management, με έμπειρους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, δίνει στους απόφοιτους εφόδια και αναγνώριση στη διεθνή βιομηχανία τουρισμού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πλεονεκτημα είναι ότι οι σπουδές ανταποκρίνοναι σε διεθνή standards που αποδεδειγμένα οδηγούν στην εξειδίκευση που απαιτεί ο κλάδος, χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν οι σπουδαστές από το σπίτι τους. Το LE MONDE COLLEGE είναι το δυναμικό ξεκίνημα για όλους όσους θέλουν να εξελιχθούν και να ξεχωρίσουν στον επαγγελματικό στίβο, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή καριέρα.

LE MONDE COLLEGE - Tourism College of Greece

Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο, Αθήνα 18346

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4830500

Email: info@lemondecollege.gr

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 19:00



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης