H Κρι Κρι δημιούργησε το πρώτο Θεματικό Πάρκο & Μουσείο Παγωτού στις Σέρρες

H Κρι Κρι δημιούργησε το πρώτο Θεματικό Πάρκο & Μουσείο Παγωτού στις Σέρρες

70 χρόνια συμπληρώνει φέτος η Κρι Κρι και το γιορτάζει δεόντως, με τη δημιουργία ενός συναρπαστικού χώρου στις Σέρρες που σε ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο του πιο αγαπημένου και απολαυστικού γλυκίσματος. 

8565564

Sponsored Content


Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την αγαπημένη ελληνική γαλακτοβιομηχανία, καθώς συμπληρώνονται 70 χρόνια σταθερής αναπτυξιακής πορείας, προσφοράς και καινοτομίας στη χώρα. Μια πορεία που έχει σφραγιστεί από την αξία της ποιότητας και τη φροντίδα που απολαμβάνει κάθε προϊόν που φέρει τη σφραγίδα της Κρι Κρι.
Γιορτάζοντας αυτήν τη σημαντική επέτειο, η εταιρεία ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινού, με τη δημιουργία του εν λόγω μουσείου στην πόλη των Σερρών, η οποία αποκτάει έτσι έναν νέο πόλο τουριστικής έλξης. Το «Εργοστάσιο Παγωτού: Θεματικό Πάρκο & Μουσείο» όπως είναι ο ακριβής τίτλος του, βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου της Κρι Κρι, στο 3ο χλμ. της Εθνικής οδού Σερρών - Δράμας και άνοιξε τις πύλες του στο κοινό στις 12 Μαρτίου 2024.

5854

Πρόκειται για ένα θεματικό, βιωματικό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, και ταυτόχρονα ένα μουσείο για την ιστορία, τα μυστικά και τη μαγεία του παγωτού. Το «Εργοστάσιο Παγωτού, Θεματικό Πάρκο & Μουσείο» καταλαμβάνει 2.000 τ.μ. και διαρθρώνεται σε 6 διαφορετικές αίθουσες γεμάτες χρώμα και μοντέρνα εκθέματα, όπου οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον χρόνο, ανακαλύπτουν τα μυστικά του παγωτού, την ιστορία αλλά και την εξέλιξή του, ενώ στο τέλος, έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν και να γευτούν τη δική τους αγαπημένη γεύση στο εργαστήριο παγωτού!

7854554
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ_ΠΑΓΩΤΟΥ_ΘΕΜΑΤΙΚΟ_ΠΑΡΚΟ__4_

Έτσι η γνώση παρουσιάζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, σε έναν μοντέρνο χώρο που εστιάζει όχι μόνο στην ιστορία αλλά και στη χαρά, δίνοντας απαντήσεις με τρόπο παραστατικό και διασκεδαστικό, ενώ γίνεται η αφορμή για πάρτι, φωτογραφίες και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, αλλά και φυσικά για απόλαυση του δικού σας παγωτού!

75451
Κλείσιμο
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ_ΠΑΓΩΤΟΥ_ΘΕΜΑΤΙΚΟ_ΠΑΡΚΟ__5_

Το Εργοστάσιο Παγωτού, από την Κρι Κρι, προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις μέσα από μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης με βιωματικό τρόπο σε οικογένειες, νέους και σχολεία τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα. Η περιήγηση στο πάρκο πραγματοποιείται σε ομάδες και κάθε γκρουπ αρχίζει την ξενάγηση περίπου κάθε 20 λεπτά, με τη συνολική διάρκεια της ξενάγησης να ανέρχεται σε περίπου 1 ώρα. Σημειωτέον, οι ανεξάρτητοι επισκέπτες (οικογένειες, μεμονωμένες παρέες κ.λπ.), με ευθύνη του υπεύθυνου λειτουργίας, δημιουργούν ξεχωριστό γκρουπ για τη συμμετοχή τους στην ξενάγηση.

8554514
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ_ΠΑΓΩΤΟΥ_ΘΕΜΑΤΙΚΟ_ΠΑΡΚΟ__6_

Με την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, η Κρι Κρι επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που της έχει δείξει έμπρακτα στη διάρκεια των 70 χρόνων λειτουργίας της, και στηρίζει ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία μέσα στην οποία εξελίσσεται και αναπτύσσεται, ανθίζει και μεγαλουργεί.        

Επισκεφτείτε εδώ το «Εργοστάσιο Παγωτού» από την Κρι Κρι και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης