Ασφάλιση με επιπλέον καλύψεις και παροχές στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικίας

Ασφάλιση με επιπλέον καλύψεις και παροχές στη βραχυχρόνια μίσθωση κατοικίας

Η αύξηση των διαθέσιμων καταλυμάτων για βραχυχρόνια μίσθωση την τελευταία δεκαετία, οδήγησε τις ασφαλιστικές εταιρίες στη διαμόρφωση και προσφορά ειδικών προγραμμάτων με καλύψεις για την κατοικία, τον ιδιοκτήτη, αλλά και τον επισκέπτη.

Bnb_kedriki

Sponsored content

Τα τελευταία χρόνια η επιλογή της βραχυχρόνιας μίσθωσης κατοικίας γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Πρόκειται για μια τάση που ξεκίνησε τα χρόνια της κρίσης και εδραιώθηκε μετά την εποχή της πανδημίας.
Μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης οι ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν μια επιπλέον - και συχνά σημαντική - πηγή εισοδήματος.

Καθημερινά, οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης κατακλύζονται από νέες αγγελίες και προσφορές κατοικιών από όλη την Ελλάδα. Πολλοί επιλέγουν να κλείσουν κάποιο κατάλυμα για τις διακοπές τους μέσω αυτών των εφαρμογών, αφού συνδυάζουν καλές τιμές, υπηρεσίες και παροχές.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην αξία της ασφάλισης κατοικίας που αποτελεί εγγύηση απέναντι στους καθημερινούς κινδύνους. Η ασφάλιση λοιπόν, και στην περίπτωση κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι ο μόνος τρόπος να προστατευθεί το εισόδημα απέναντι σε οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκύψει. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ουσιαστική επένδυση για το μέλλον.
Bnb_1367208496
Αποτελεί κοινή διαπίστωση κράτους και ασφαλιστικών εταιρειών πως η χώρα μας υστερεί στη διαμόρφωση ασφαλιστικής συνείδησης και κουλτούρας φιλικής προς την ιδιωτική ασφάλιση.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι στην Ελλάδα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την ασφάλιση ως μια ακόμη δαπάνη, ένα ακόμα έξοδο. Αντιθέτως, αποτελεί μια πράξη αυτογνωσίας και ευθύνης, πόσο μάλλον στην περίπτωση της βραχυχρόνιας ενοικίασης κατά την οποία στο ασφαλισμένο κατάλυμα φιλοξενούνται ταξιδιώτες και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Κλείσιμο
Είναι προφανές ότι η ασφάλιση για μια κατοικία βραχυχρόνιας ενοικίασης είναι απαραίτητη, καθώς προσφέρει προστασία απέναντι σε οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκύψει. Γι’ αυτό και συχνά προσφέρεται στους επισκέπτες.
Η ERGO Ασφαλιστική επιβεβαιώνει την παρουσία της και σε αυτόν τον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, έχοντας προνοήσει και βασισμένη στην τεχνογνωσία διαμορφώσει τις δικές της προτάσεις που αποτελούν εγγύηση και ιδανική λύση για τον οικοδεσπότη.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, η ERGO Ασφαλιστική δημιούργησε το ERGO My Home Bnb, το οποίο παρέχει στον ιδιοκτήτη που διαθέτει την κατοικία του για βραχυχρόνια μίσθωση, την προστασία και τη σιγουριά που χρειάζεται.

Το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα της ERGO προσφέρει πέραν των πολλών βασικών κινδύνων που καλύπτονται σε ένα συμβόλαιο, επιπλέον κάλυψη με την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, τη νομική προστασία καθώς και ειδικές καλύψεις και παροχές.

Μέσω αυτού του προγράμματος, η ERGO προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που προστατεύουν τους πελάτες της όχι μόνο από τυπικούς κινδύνους, αλλά και από απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασής τους. Αυτό δείχνει τη δέσμευση της ERGO στην παροχή πλήρους προστασίας και εξυπηρέτησης στους πελάτες της.
new_Bnb_1176793509
Ασφάλιση Περιουσίας:
• Πυρκαγιά, έκρηξη, κεραυνός.
• Κλοπή, διάρρηξη, ληστεία.
• Φθορά από κακόβουλες πράξεις.
• Βλάβες από φυσικά φαινόμενα.
• Ζημιές σε κήπους και εξωτερικούς χώρους.

Ασφάλιση από Αστική Ευθύνη:
• Σωματικές βλάβες σε τρίτους.
• Υλικές ζημιές σε ξένη περιουσίας.
• Αστική Ευθύνη προς ενοίκους.

Νομική Προστασία:
• Δικαστικά έξοδα και δικηγορικά τέλη.
• Κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος.

Ειδικές Καλύψεις:
• Απώλεια ενοικίων.
• Κάλυψη για ζημιές από κατοικίδια.
• Βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές.
• Κλοπή ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα ενοίκων.

Πρόσθετες Παροχές:
• 24ωρη φροντίδα και υποστήριξη.
• Άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ζημιάς.
• Δυνατότητα εξατομίκευσης της ασφαλιστικής αξίας.
• Συνεργασία με αξιόπιστα συνεργεία για επισκευές.

Η ERGO Ασφαλιστική έχει αναδείξει τη δέσμευσή της στη στήριξη του κλάδου του τουρισμού και της φιλοξενίας, ανταποκρινόμενη πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών αλλά και στην ανάγκη των ταξιδιωτών για ασφάλεια ώστε να απολαύσουν μια όμορφη και ξέγνοιαστη παραμονή χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα της ERGO www.ergohellas.gr/.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης