Ρέθυμνο: Καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης στο σπίτι του

Ρέθυμνο: Καλλιεργούσε φυτώριο κάνναβης στο σπίτι του

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

kannavi
Ένα μίνι φυτώριο για την παραγωγή κάνναβης είχε ξεκινήσει να στήνει στο σπίτι του και σε άλλους χώρους της ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο ένας 51χρονος, αλλά η παράνομη καλλιέργεια δεν προχώρησε καθώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών από τους αστυνομικούς, έγιναν έρευνες στο σπίτι του 51χρονου και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιεί, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν δέκα μικρά δενδρύλλια κάνναβης που μόλις είχε φυτέψει, ενώ κατασχέθηκαν και 72 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Και άλλες συλλήψεις στην Κρήτη
Χειροπέδες σε έναν 24χρονο Έλληνα πέρασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν έλεγχο στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο, αργά το βράδυ της Παρασκευής, καθώς βρήκαν στην κατοχή του τρία "φιξάκια" με κοκαΐνη και άλλο ένα με ακατέργαστη κάνναβη και τον προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.

Αλλά και στην περιοχή της Θερίσου, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 30χρονο Έλληνα στον οποίο έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του "φιξάκια" με μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο Θέμα για Τέμπη: Εμείς κάναμε δημοσιογραφικές αποκαλύψεις με ατράνταχτα στοιχεία. Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη


Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ» - Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok - Δείτε βίντεο


Ρούμπι Φράνκε: Κατέγραφε σε ημερολόγιο τα βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η youtuber που θα σαπίσει στη φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης