Ρούμπι Φράνκε: Κατέγραφε σε ημερολόγιο τα βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η youtuber που θα σαπίσει στη φυλακή

Ρούμπι Φράνκε: Κατέγραφε σε ημερολόγιο τα βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η youtuber που θα σαπίσει στη φυλακή

Τρομακτικά χειρόγραφα περιγράφουν την σαδιστική κακοποίηση που υπέστησαν τα πεινασμένα παιδιά της – Τους ξύριζε τα κεφάλια, τα έλουζε με βρώμικο νερό σφουγγαρίσματος και τα άφηνε να κοιμούνται έξω

ruby_franke_xr
Τα σαδιστικά ημερολόγια που κρατούσε η πρώην «μαμά-μπλόγκερ» του YouTube Ρούμπι Φράνκε ήρθαν στο φως και περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τα βασανιστήρια και τον εξευτελισμό που υφίστατο τα παιδιά της.

Η 42χρονη καταδικασμένη για κακοποίηση παιδιών, έγραφε πώς ένας από τους γιους της «αρνείται να κάνει ασκήσεις wall sits», ενώ την προηγούμενη μέρα έγραφε ότι «πρέπει να μείνει εκτός σπιτιού και να κοιμηθεί έξω».
FrankeRubi
Η 42χρονη Φράνκε Ρούμπι έχει καταδικαστεί για την κακοποίηση των παιδιών της

Κλείσιμο
Στα κείμενα συχνά περιλαμβάνονται λέξεις για τον διάβολο που παραπέμπουν σε θρησκευτική αίρεση. Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι ένα άλλο παιδί, που σημειώνεται ως «Ε» «αρνείται να κάνει ότι του λέει ουρλιάζει και έχει ξυρισμένα μαλλιά».

Το ημερολόγιο δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα από τον εισαγγελέα της κομητείας Ουάσινγκτον, ένα μήνα μετά την καταδίκη της Φράνκε σε 30 χρόνια φυλάκισης, οι οποίες περιλάμβαναν επίσης σοκαριστικές εικόνες από τα τραύματα που προκάλεσε στα παιδιά της.
Diary
Στις 10 Ιουλίου 2023, έγραψε ότι ο γιος της είχε τα γενέθλιά του, αλλά «δεν ξέρει καν ποιος είναι ο μήνας». Τα ημερολόγιά της ήταν γεμάτα από θρησκευτικό φανατισμό και πεποιθήσεις ότι τα παιδιά της ήταν «δαιμονισμένα»
Η μητέρα έξι παιδιών από τη Γιούτα έδειχνε θρησκευτικό φανατισμό σε όλο το ημερολόγιο, καθώς έγραφε συχνά ότι τιμωρούσε τα παιδιά της επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένα» από τον διάβολο.

Σε μια περίπτωση, είπε ότι ο νεαρός γιος της είχε καταληφθεί από «σατανικό χάος» και είπε ότι τα παιδιά της υπέφεραν από «αποκλίνουσα συμπεριφορά».

Η Φράνκε καταδικάστηκε για την κακοποίηση δύο από τα έξι παιδιά της, με τα απομαγνητοφωνημένα ημερολόγια να φαίνεται ότι επικεντρώνονται σε δύο παιδιά, με τις ενδείξεις «E» και «R».
Child
Tα αποδεικτικά στοιχεία περιλάμβαναν επίσης φρικιαστικές εικόνες που αναδεικνύουν την έκταση της κακοποίησης από την Φράνκε, όπως κολλητική ταινία τυλιγμένη γύρω από τα χέρια και τα πόδια ενός νεαρού αγοριού

«Είναι και τα δύο έξαλλα που παρεμβαίνουν στον εγωιστικό αμαρτωλό τρόπο ζωής τους», έγραψε η Φράνκε σε μια σημείωσή της. Όταν τα παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν είπαν ότι τιμωρήθηκαν και βασανίστηκαν από τη μητέρα τους η οποία έλεγε ότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τα βοηθήσει. Η μητέρα έγραψε ότι ο R «χρειάζεται τον Θεό. Τον κάλεσα να νηστέψει και να προσευχηθεί».

Η Φράνκε έγραφε επίσης ότι τα παιδιά της «έκλεβαν νερό» και τους στερούσε το φαγητό και είπε ότι «ξύρισε τα μαλλιά του Ε. Τον έλουσα με νερό στο πλυντήριο σκύλων».

Έγραψε ότι τα παιδιά της «ήταν γόνοι του Σατανά» και είπε ότι όταν ένα από τα παιδιά της προσπάθησε να το σκάσει, «φώναζε για άλλη οικογένεια, νερό, φαγητό, φροντίδα, αγάπη».
Family_Franke
Η δημοφιλής YouTuber συνελήφθη τον Αύγουστο και της απαγγέλθηκαν έξι κατηγορίες για κακουργηματική κακοποίηση ανηλίκων

Στις 10 Ιουλίου 2023, έγραψε: «Είναι τα γενέθλια του (R). Δεν ξέρει καν ποιος μήνας είναι».

Ισχυρίστηκε ότι ο E και ο R είχαν «τόσο αποκλίνουσα συμπεριφορά που δεν ελέγχουν τις σωματικές τους λειτουργίες». «Είπα στον (R) ότι μιμείται ένα φίδι. Γλιστράει και τρυπώνει...».

Την επόμενη μέρα, η Φράνκε ξεκίνησε γράφοντας ότι ήταν μια «Μεγάλη μέρα για το κακό».

Στη συνέχεια περιγράφει λεπτομερώς ότι ανάγκαζε τον γιο της να ψήνεται στον ήλιο και τον έσπρωχνε με ένα «ακανθώδες σφυρί» κάθε φορά που προσπαθούσε να μετακινηθεί στη σκιά. Αφού τον άφησε να ψήνεται στη ζέστη, τον περιέλουσε με «βρώμικο νερό που είχε σφουγγαρίσει», γράφοντας: «Κάνει ζέστη έξω.Είναι ωραία αίσθηση, έτσι δεν είναι; Ναι».
Franke
Η 42χρονη μεγάλωνε τα παιδιά της σε περιβάλλον που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Σε μια άλλη καταχώρηση, έγραψε ότι έριχνε στα παιδιά κρύο νερό και μετά τα μαστίγωνε με μια πετσέτα.

Άλλες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναδεικνύουν την έκταση της κακοποίησης από την Φράνκε και δείχνουν τα δύο παιδιά αποστεωμένα, με μολυσμένα κοψίματα στα πόδια τους, μονωτική ταινία γύρω από τα χέρια και τα πόδια τους και γρατζουνιές και μώλωπες σε όλο τους το σώμα.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον τόπο του εγκλήματος δείχνουν τα εύθραυστα σώματα των εξαντλημένων παιδιών τα οποία είναι καλυμμένα με κοψίματα, μώλωπες και ουλές.

Οι εικόνες δείχνουν τα χέρια και τα πόδια του νεαρού αγοριού τυλιγμένα με μονωτική ταινία καθώς και μολυσμένες πληγές στα πόδια του που είναι γεμάτες με αίμα και πύον.

Το εννιάχρονο κορίτσι εθεάθη με γρατσουνιές σε όλα τα χέρια του και σημάδια από μώλωπες στον αστράγαλό του.

Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια, όπως το να τα δένουν με σχοινί, να τα αναγκάζουν να φορούν πάνες ενηλίκων και να τα κλειδώνουν μέσα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο ασφαλείας.

Τους αρνούνταν τακτικά το φαγητό, το νερό, τα κρεβάτια για να κοιμηθούν και σχεδόν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας.

Εν τω μεταξύ, φωτογραφίες δείχνουν ότι η κουζίνα και το ντουλάπι ήταν γεμάτα με φαγητό και το μεγάλο γραφείο της Franke ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο για να γυρίζονται τα βίντεο στο YouTube.

Τα πλάνα από την κάμερα του κουδουνιού κατέγραψαν πώς το 12χρονο αγόρι κατάφερε να ξεφύγει από τα βασανιστήρια και να ειδοποιήσει έναν γείτονα για το μαρτύριό του, ενώ ένα άλλο απόσπασμα δείχνει έναν αστυνομικό να ανακαλύπτει το εννιάχρονο κορίτσι κρυμμένο σε μια ντουλάπα.
Boy11
Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια και ήταν αποστεωμένα όταν τα βρήκε η αστυνομία

Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ένα μικρό δωμάτιο ασφαλείας στο υπόγειο του ακινήτου.

Πλάνα δείχνουν τη στιγμή που το 12χρονο αγόρι καταφέρνει να δραπετεύσει από το σπίτι της Φράνκε και πηγαίνει στο σπίτι των γειτόνων του για βοήθεια.

Τον βλέπουμε να χτυπάει την πόρτα και να απομακρύνεται καθώς πιστεύει ότι δεν είναι κανείς στο σπίτι, αλλά τελικά τον φωνάζει ο γείτονας.

«Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου κάνετε δύο χάρες», λέει. «Λοιπόν, ποιες είναι αυτές;» απαντά ο γείτονας.

«Να με πας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα», απαντά το νεαρό αγόρι πριν του ζητηθεί να καθίσει και να εξηγήσει τι συνέβη.
Στη συνέχεια, οι γείτονες του δίνουν λίγο νερό και μια μπανάνα, καθώς καλούν την αστυνομία και τους λένε ότι έχει κολλητική ταινία γύρω από τα πόδια του και έχει πληγές σε όλο του το σώμα. «Ω, είσαι τόσο καλό παιδί», ακούγεται η γυναίκα να του λέει.

Το υλικό από την κάμερα σώματος δείχνει τις στιγμές που η αστυνομία ανακάλυψε το νεαρό κορίτσι σκυμμένο σε ένα υπόγειο μόνο του μέσα στο σπίτι της Franke.

«Γεια σας, είμαι αστυνομικός», λέει ήρεμα ο ένας πριν ο άλλος ρωτήσει αν είναι καλά. Το νεαρό κορίτσι είναι φοβισμένο και διστάζει να μιλήσει, αλλά ο αστυνομικός το διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά.

Σε ένα άλλο κλιπ, φαίνεται ένας νοσοκόμος να προσπαθεί να ασχοληθεί με το θύμα, αλλά εκείνο του λέει ότι είναι «απλώς νευρική».

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από το ασθενοφόρο δείχνει το 12χρονο αγόρι να τρώει από ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς ενώ του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και ένας αστυνομικός το ρωτάει ποιος το έδεσε με σχοινί.

«Δεν έχεις πρόβλημα μαζί μου. Απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει», λέει ο αστυνομικός. «Το κύριο μέλημά μας αυτή τη στιγμή είσαι εσύ».

Το προσωπικό του ασθενοφόρου φαίνεται επίσης να καθαρίζει τα κοψίματα του νεαρού αγοριού που έχουν μολυνθεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης