Ο καυγάς κατέληξε σε ληστεία με άγριο ξύλο στη Μυτιλήνη

Ο καυγάς κατέληξε σε ληστεία με άγριο ξύλο στη Μυτιλήνη

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία 

astynomia_syllipsi_xr
Για άγνωστη αιτία ξέσπασε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε πέντε Έλληνες στη Μυτιλήνη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής της Αποκριάς, αλλά το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε ληστεία με ξυλοδαρμό των δυο από τους εμπλεκόμενους και την σύλληψη των άλλων τριών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας τα δυο θύματα, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τους άλλους τρεις οι οποίοι αρχικά τους απείλησαν και τους εξύβρισαν, αλλά στη συνέχεια τους επιτέθηκαν, τους ξυλοκόπησαν και άρπαξαν από τις τσέπες τους δυο κινητά τηλέφωνα και ένα δελτίο ταυτότητας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της εξύβρισης και της απειλής, με την οποία παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ξύλο με ρόπαλο σε τέσσερις νεαρούς

Επίθεση από 15 άτομα δέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής της Αποκριάς στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής τέσσερις νεαροί, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν για άγνωστο λόγο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και ο ένας χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία. Οι τραυματίες, δύο 28χρονοι, ένας 23χρονος και ένας 27χρονος, δεν διευκρίνισαν για ποιο λόγο τους επιτέθηκαν οι δράστες, ένας από τους οποίους φέρεται να τους χτύπησε με ρόπαλο και οι υπόλοιποι τους χτύπησαν με γροθιές. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για την Σαμπαλένκα - Πέθανε ξαφνικά ο 42χρονος σύντροφός της, Κονσταντίν Κολτσόφ

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης