Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν ληστεία και 11 κλοπές από δυο ζευγάρια

Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν ληστεία και 11 κλοπές από δυο ζευγάρια

Ζευγάρια έκαναν κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης με θύματα πεζούς, ενοίκους σπιτιών και οδηγούς οχημάτων – Συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα και αναζητείται άλλη μία

astynomia
Δυο ζευγάρια που δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κρύβονταν πίσω από μια σειρά κλοπών με την μέθοδο της απασχόλησης στην Πάτρα, με θύματα κυρίως πεζούς, αλλά και ενοίκους σπιτιών ή οδηγούς οχημάτων. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές και μια ληστεία με λεία που ξεπερνά τα 7.000 ευρώ.

Τρία από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, δυο άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε η δεύτερη γυναίκα που αναζητείται. Από το Νοέμβριο του 2023, οι δράστες είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές και τρεις απόπειρες σε περιοχές της Αχαΐας δρώντας ανά δυο και είχαν αρπάξει χρήματα και κοσμήματα αιφνιδιάζοντας τα ανυποψίαστα θύματά τους.

Μάλιστα, στις 26 Δεκεμβρίου είχαν χτυπήσει μέρα- μεσημέρι έναν περαστικό σε περιοχή της Πάτρας, για να του αρπάξουν 145 ευρώ που είχε πάνω του. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, ενώ στην κατοχή των δυο ανδρών βρέθηκαν 2,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εγκληματική οργάνωση (συμμορία) σε βαθμό κακουργήματος, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές.




Ειδήσεις σήμερα:

Θύελλα για τις Kasselakis Co: Επιμένει για απαντήσεις η ΝΔ, στις συνεντεύξεις Κασσελάκη παραπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ του καταλογίζει κοροϊδία

Με τετ α τετ Μητσοτάκη-αλ Σίσι ξεκινούν οι συζητήσεις των Ευρωπαίων στο Κάιρο: Πώς θα μοιραστούν τα €7,4 δισ.

Έλληνας άνοιξε τη σημαία στην Αγία Σοφία και έγραψε «Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα Ελληνική» - Αντιδράσεις στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης