ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πώς θα μειώσουμε στο ελάχιστο τον λογαριασμό του ρεύματος

Πώς θα μειώσουμε στο ελάχιστο τον λογαριασμό του ρεύματος

Χωρίς προκαταβολή και με πλήρη χρηματοδότηση μπορούμε να παράγουμε οι ίδιοι, με φωτοβολταϊκά συστήματα, το ρεύμα που καταναλώνουμε

kots1

Sponsored Content

Ζούμε σε μια χώρα με εξαιρετικά μεγάλη ηλιοφάνεια, γεγονός που μας κάνει να απολαμβάνουμε πολλά οφέλη στην καθημερινότητά μας. Ένα πολύ σημαντικό από αυτά είναι ότι μπορούμε να παράξουμε εμείς οι ίδιοι το ρεύμα που καταναλώνουμε τοποθετώντας φωτοβολταϊκά συστήματα. Τώρα μάλιστα είναι η κατάλληλη εποχή να το πραγματοποιήσουμε με τη βοήθεια του Κωτσόβολου ο οποίος μπορεί να αναλάβει όλο το έργο για το φωτοβολταϊκό σύστημα, από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς προκαταβολή και με πλήρη χρηματοδότηση. Τα κέρδη που θα αποκομίσουμε είναι σημαντικά αφού πρόκειται για μια επένδυση με την οποία θα εξοικονομούμε χρήματα για έως και 25 χρόνια. Θα έχουμε μείωση του λογαριασμού ρεύματος έως και 100% καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ηλεκτρισμό στο σπίτι μας, και θα δούμε να αναβαθμίζεται η ενεργειακή ταυτότητα του σπιτιού μας και να αυξάνεται η αξία του. Επιπλέον, αν είμαστε δικαιούχοι του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», αξιοποιώντας το πλάνο δόσεων του Κωτσόβολου μπορούμε να πληρώσουμε την 1η δόση των ιδίων κεφαλαίων μετά από 6 μήνες!
Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα οφέλη από την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
213881304_m_normal_none

Καλό για εμάς, καλό και για το περιβάλλον!
Ένα σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι η μείωση των εκπομπών άνθρακα στην ατμόσφαιρα και η προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση που προκαλεί η παραγωγή ενέργειας από ορυκτά καύσιμα. Η τοποθέτηση  φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι μια πράσινη επιλογή καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας προς την επίτευξη των ενεργειακών στόχων της Ε.Ε και του εθνικού σχεδιασμού για απεξάρτηση από τους υδρογονάνθρακες.

fotoboltaiko-egkatastasi

Το Πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη»
Κλείσιμο
Μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» και να λάβουμε επιχορήγηση, τα μεν νοικοκυριά για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με σύστημα αποθήκευσης, οι δε επαγγελματίες αγρότες ή αγρότες ειδικού καθεστώτος για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης για αυτοκατανάλωση με εφαρμογή ενεργειακού συμψηφισμού. Η επιδότηση φτάνει στο 100% στο σύστημα αποθήκευσης (μπαταρία) και έως 65% στο υπόλοιπο σύστημα, συμπεριλαμβανομένης και της εγκατάστασης. Το χρονικό διάστημα απόσβεσης της επένδυσης κυμαίνεται μεταξύ 3-6 χρόνων με το επιδοτούμενο πρόγραμμα, και ποικίλει ανάλογα με την επιχορήγηση.
Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 ή μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων πόρων.


Το κατάλληλο σύστημα

Ο συμψηφισμός παραγόμενης και καταναλισκόμενης ενέργειας είναι γνωστός με τον όρο Net Metering. Στον Κωτσόβολο θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία σε πακέτα Net Metering ώστε να βρούμε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες. Βρείτε την ιδανική λύση εδώ.
Τα οφέλη που θα αποκομίσουμε είναι σημαντικά αφού επιλέγοντας φωτοβολταϊκό σύστημα με Net Metering θα δούμε να μειώνεται σημαντικά το κόστος στον λογαριασμό ρεύματος διότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες που απαιτούν ηλεκτρισμό σε ένα σπίτι, όπως ο φωτισμός, οι τηλεπικοινωνίες, τα κλιματιστικά, η αντλία θερμότητας, οι μεγάλες οικιακές συσκευές, πχ τηλεόραση, ψυγείο, πλυντήριο, στεγνωτήριο κ.α.
Για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος που θα τοποθετήσουμε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την ετήσια κατανάλωση που έχει το σπίτι μας ώστε να υπολογιστεί η απαιτούμενη ισχύς που χρειαζόμαστε. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστούμε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να επιλέξουμε το κατάλληλο σύστημα. Ευτυχώς ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει να κάνει τη μελέτη για το κατάλληλο φωτοβολταϊκό σύστημα που έχουμε ανάγκη.

net-metering-with-battery

Μελέτη έργου για φωτοβολταϊκό σύστημα

Οι άνθρωποι του Κωτσόβολου παρακολουθούν στενά τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις για να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες λύσεις με την εγγύηση και την αξιοπιστία της εταιρείας που γνωρίζουμε και αγαπάμε.
Στον Κωτσόβολο, εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών σε φωτοβολταϊκά συστήματα και έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν την αυτοψία και την προσωποποιημένη μελέτη του έργου και μας κάνουν προσφορά, ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες του ακινήτου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι τεχνικοί σύμβουλοι και το εξειδικευμένο προσωπικό θα βρεθούν δίπλα μας και θα μας υποστηρίξουν από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου, για τη μελέτη, τη χρηματοδότηση χωρίς προκαταβολή, τη διαχείριση αιτήσεων για νέα σύνδεση και επιδότηση, την παράδοση του εξοπλισμού, την κατασκευή και τη ρύθμιση του φωτοβολταϊκού συστήματος, την παρουσία τεχνικού και την παράδοση του έργου κατά την ημέρα ενεργοποίησης από την αρμόδια κρατική υπηρεσία.

Εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης