Εδώ η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου φέρνει προσφορές μέχρι και -60%

Εδώ η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου φέρνει προσφορές μέχρι και -60%

Στη Jysk, ένα brand συνυφασμένο με τον ποιοτικό ύπνο και με προϊόντα και έπιπλα που απογειώνουν αυτήν την τόσο ευεργετική όσο και απαραίτητη για τον οργανισμό καθημερινή διαδικασία.

kedriki

Sponsored content

Ο ύπνος είναι ένα θέμα το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν ήταν μετρήσιμη τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα του ύπνου (μέσω smartwatches, bands και εφαρμογές) και ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι δεν ασχολούνταν με τη σημασία του, για τη σωματική και την ψυχική τους υγεία. Ήδη από το 2007 θεσπίστηκε Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού. Φέτος ο εορτασμός της έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαρτίου και έχει ως μόττο «Καλός Ύπνος, Υγιή Γηρατειά», θέλοντας να τονίσει τη σύνδεση ποιοτικού ύπνου με μακροζωία. Αλλά η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2024 δεν είναι παρά η αφορμή για να επενδύσουμε σε έναν ανεπηρέαστο και αμέριμνο ύπνο, που χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό, ανανεώνει και αναζωογονεί. Γιατί έχουμε ανάγκη τον καλό ύπνο κάθε μέρα και πάντοτε πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα τον βελτιώσουμε.
189465_3
Στη JYSK γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με εξαιρετικές προσφορές μέχρι τις 20 Μαρτίου και κέρδος από 20% μέχρι και 60%, σε πολλά προϊόντα ύπνου. Μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων η αγαπημένη σκανδιναβική εταιρεία μας καλεί να επιλέξουμε κρεβάτια, στρώματα, ανωστρώματα, μαξιλάρια, παπλωματοθήκες, λευκά είδη και να ανεβάσουμε επίπεδο την ποιότητα του ύπνου μας, αλλά και την ευεξία μας. Να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο περιβάλλον και απολαύσουμε έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη!
217903
216450

Κλείσιμο
Οι προσφορές είναι εξαιρετικά ελκυστικές και μια καλή ευκαιρία για να αφεθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα χωρίς να ξοδευτούμε, ώστε να ξυπνάμε κάθε μέρα ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των σημαντικών προσφορών μπορούμε να αποκτήσουμε άνετα κρεβάτια σκανδιναβικού στυλ από ποιοτικά υλικά (κατά βάση από μασίφ ξύλο) με έκπτωση έως και 50%, στρώματα και ανωστρώματα που ταιριάζουν στο σωματότυπό μας και ανακουφίζουν το σώμα μας με έκπτωση μέχρι 60%, υπέροχα λευκά είδη (παπλωματοθήκες, κουβερλί, ριχτάρια) που φτάνουν επίσης έως και το -60%. Και επειδή υπνοδωμάτιο χωρίς κομοδίνα δεν γίνεται, στη JYSK θα βρείτε κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας μοντέρνα και vintage κομοδίνα (από μασίφ ξύλο, μπαμπού ή deco καπλαμά) σε τιμές έως και 60% χαμηλότερες από τις αρχικές.
220800
205164
Ασφαλώς, για μια τέτοια αγορά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ορισμένα πράγματα και να έχουμε δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «ποιο είναι το κατάλληλο επίστρωμα για μένα;» και «τι ακριβώς κάνει το ανώστρωμα;», «θέλω να κοιμάμαι σε μια επιφάνεια που δίνει σταθερή, άκαμπτη αίσθηση ή προτιμώ να βυθίζομαι σε αυτή;». Στη JYSK μπορούμε πάντοτε να βρούμε βοήθεια αν τα προβλήματα ύπνου σχετίζονται με ένα προβληματικό κρεβάτι, ένα πάπλωμα που μπορεί να είναι πολύ ζεστό ή δροσερό, ένα μαξιλάρι που δεν ταιριάζει με τις ανάγκες μας, ή άλλους παράγοντες. Για όλα αυτά η Jysk έχει τις απαντήσεις, αλλά και μελετημένα προϊόντα για κάθε ανάγκη.

Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα καταστήματα Jysk ή ρίξτε μια καλή ματιά στο e-shop και αξιοποιήστε τις προσφορές που φέρνει η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου.
193306_3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης