Η καθημερινή φροντίδα που αξίζει η σύγχρονη γυναίκα
kedriki

Η καθημερινή φροντίδα που αξίζει η σύγχρονη γυναίκα

Η EveryDay γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8/3) θυμίζοντάς της ότι η Ευαισθησία της είναι η Δύναμή της.


Sponsored content

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία εξαιρετικά σημαντική ημέρα για κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Αφιερωμένη στις ηρωίδες της διπλανής πόρτας που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και θάρρος, εμπνέει και θυμίζει ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος χάρη στις γυναίκες και τη δύναμη της ψυχής τους. Άλλωστε, οι γυναίκες είναι εκείνες που, με αυταπάρνηση, συνδυάζουν καθημερινά με επιτυχία πολλαπλούς ρόλους, κατακτώντας ολοένα και υψηλότερες κορυφές στον επαγγελματικό και προσωπικό στίβο, ενώ παράλληλα κρατούν το χαμόγελό τους, ανοίγουν διάπλατα την αγκαλιά τους, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά. Είναι εκείνες που στέκονται με ευαισθησία και ενσυναίσθηση απέναντι σε κάθε ανάγκη και κάθε πρόβλημα, είναι εκείνες που με την αγάπη τους γεννούν τη ζωή, ενώ με το ήθος τους φωτίζουν το αύριο των παιδιών μας… Γιατί η ευαισθησία τους είναι η δύναμή τους.
Αυτή την ημέρα επέλεξε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος για να αποτίσει φόρο τιμής στη γυναίκα, και παράλληλα να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία της προσφοράς των γυναικών στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι, στις 8 Μαρτίου 2024 ο Πρόεδρος Δρ. Λουκάς Κλέντζερης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης διοργανώνουν στο Ζάππειο Μέγαρο μία Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενη/ο, όπου καταξιωμένοι επιστήμονες θα μιλήσουν για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη γυναίκα του σήμερα, από την εφηβεία μέχρι και την εμμηνόπαυση. Χρυσός χορηγός σε αυτή την εκδήλωση είναι η EveryDay, ο αξιόπιστος σύμμαχος φροντίδας, με λύσεις που προσφέρουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται οι γυναίκες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Η EveryDay, η Νο1 μάρκα προϊόντων γυναικείας υγιεινής στην Ελλάδα, διαθέτει μία πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων που παράγονται από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, μία εταιρεία με συνεχή παρουσία στον χώρο της ατομικής υγιεινής από το 1981. Η ΜΕΓΑ, με όχημα την καινοτομία και με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τις σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, προσφέρει μία πλήρη σειρά επώνυμων προϊόντων με πολύ γνωστές μάρκες όπως EveryDay, Wet Hankies, Babylino, BabyCare, Sani κ.ά. Η εξαιρετική πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια την έχει αναδείξει σε ηγέτιδα της εγχώριας αγοράς, αλλά και σε ισχυρή εξαγωγική δύναμη σε διεθνές επίπεδο, ενώ χάρη στο αδιάλειπτο πλάνο επενδύσεών της κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων μονάδων παραγωγής προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη. Οι βασικοί πυλώνες σχεδιασμού επάνω στους οποίους εδράζεται η επιτυχία όλων των προϊόντων της είναι η καινοτομία, η άριστη ποιότητα και η φιλικότητα στο δέρμα
Με στόχο μία ξεχωριστή πρόταση στη γυναικεία υγιεινή, η ΜΕΓΑ δημιούργησε τη σειρά EveryDay με την γκάμα της να περιλαμβάνει 4 κατηγορίες που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες περιποίησης της σύγχρονης γυναίκας: σερβιέτες, για υγιεινή κατά τη διάρκεια της περιόδου, σερβιετάκια, υγρά καθαρισμού και υγρά μαντήλια για την καθημερινή γυναικεία υγιεινή. Κατά τη διάρκεια της πορείας της, η EveryDay διέκρινε μέσα από τακτικές έρευνες την ανάγκη για προστασία χωρίς ερεθισμούς, έτσι δημιούργησε το sensitive concept, μία παγκόσμια καινοτομία στις σερβιέτες που άλλαξε τα δεδομένα. Πρόκειται για τη σειρά σερβιετών EveryDay Sensitive οι οποίες, σε αντίθεση με τις μη-Sensitive σερβιέτες που έχουν κάλυμμα από πλαστικό φιλμ, εκείνες διαθέτουν ένα υγιεινό, υφασμάτινο κάλυμμα.
Με το πέρασμα των δεκαετιών και με συνεχή έρευνα οι σερβιέτες EveryDay Sensitive, έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά, ενσωματώνοντας στον σχεδιασμό τους τις μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας του βαμβακιού προς δέρμα. Πλέον διαθέτουν ένα υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, που προσφέρει αξεπέραστη προστασία, χωρίς ερεθισμούς, ενώ έχουν πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών. Επιπλέον, είναι οι πρώτες σερβιέτες με σύσταση από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και οι μόνες που έχουν λάβει το κορυφαίο βραβείο προϊοντικής ασφάλειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η EveryDay γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Η ΜΕΓΑ, αναγνωρίζοντας την αξία του βαμβακιού στην ατομική υγιεινή, δημιούργησε επίσης το All Cotton Concept στα σερβιετάκια. Έτσι, σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton διαθέτουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, φέρνοντας την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα. Επιπλέον, είναι τα μόνα σερβιετάκια σε ατομική συσκευασία, για ευκολία και επιπλέον υγιεινή προστασία. Συστήνονται από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος, και είναι τα πρώτα σερβιετάκια στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.
Την γκάμα της EveryDay συμπληρώνουν επίσης τα υγρά μαντήλια EveryDay Chamomile Care, με εκχύλισμα χαμομηλιού, πρεβιοτικό και γαλακτικό οξύ, καθώς και 3 τύποι υγρών για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής με pH που σέβεται τις ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής, και εξειδικευμένο σχεδιασμό, ανάλογα με τις διαφορετικές φάσεις ζωής και ανάγκες περιποίησης κάθε γυναίκας: EveryDay Chamomile Care με εκχύλισμα χαμομηλιού, πρεβιοτικό και γαλακτικό οξύ για φυσική προστασία, EveryDay Fresh Care με δροσιστικό και αποσμητικό παράγοντα, καθώς και γαλακτικό οξύ για προστασία από οσμές για έως και 12 ώρες, EveryDay Intensive Care με υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba και γαλακτικό οξύ για εντατική φροντίδα και προστασία από την ξηρότητα.

Κάθε γυναίκα αξίζει την καλύτερη φροντίδα που θα της δώσει τη δύναμη να προχωρά δυναμικά και με αυτοπεποίθηση όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Κάθε γυναίκα, αξίζει τη φροντίδα EveryDay.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης