Ανήλικοι έκαναν 21 κλοπές και απόπειρες στην Αιτωλοακαρνανία

Ανήλικοι έκαναν 21 κλοπές και απόπειρες στην Αιτωλοακαρνανία

Έβαζαν στόχο καταστήματα και τα περίπτερα, και άρπαζαν αλκοολούχα ποτά, καπνικά προϊόντα και είδη διατροφής

peripoliko_nyxta_xr
Τα καταστήματα και τα περίπτερα στην Αιτωλοακαρνανία «χτυπούσαν» τα έξι μέλη μιας σπείρας που μετακινούνταν με κλεμμένα οχήματα, τέσσερα από τα οποία είναι ανήλικοι. Από τις 21 κλοπές που έκαναν, είχαν αρπάξει αλκοολούχα ποτά και πλήθος καπνικών προϊόντων και ειδών διατροφής, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.

Τα μέλη της συμμορίας έκλεβαν από το Νοέμβριο ως τον Δεκέμβριο του 2023 αυτοκίνητα από το Αγρίνιο και γειτονιές περιοχές και πήγαιναν με αυτά σε άλλες περιοχές όπου παραβίαζαν με λοστούς τα καταστήματα και τα περίπτερα. Μετά τις διαρρήξεις, εγκατέλειπαν τα κλεμμένα οχήματα σε κοντινά σημεία.

Όμως, άφησαν αποτυπώματα σε αυτά κι έτσι οι τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 17, 16, 16 και 14 χρόνων και οι δυο ενήλικοι συνεργοί τους ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπής οχημάτων, καθώς και πέντε διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες σε καταστήματα.

Σε βάρος των έξι δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.





Ειδήσεις σήμερα:

Με απολύσεις, αποχωρήσεις και… life style άρχισε ο «κύκλος Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι μόνο οι... παλαιοχριστιανοί: Τάση σε Ευρώπη και Αμερική να παίρνεις τα βουνά

Η κακοκαιρία Emil «χτυπάει» τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης