ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αγοράζουμε τώρα μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και πληρώνουμε σε 30 ημέρες

Αγοράζουμε τώρα μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και πληρώνουμε σε 30 ημέρες

Στα Public μπορούμε πλέον να ξοφλήσουμε τις αγορές μας άτοκα και μετά από 30 ημέρες, μέσω της υπηρεσίας “Public Now Pay Later “ με Klarna χωρίς πιστωτική κάρτα

public1

Sponsored Content

Πολλές φορές θέλουμε να αποκτήσουμε μία ή περισσότερες μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία αλλά το καθυστερούμε μέχρι να έχουμε την οικονομική ευχέρεια να το κάνουμε. Από δω και στο εξής όμως το πρόβλημα λύνεται αφού τα Public παρέχουν ακόμη περισσότερη ευελιξία στους καταναλωτές, διευρύνοντας κι άλλο την ήδη αγαπημένη υπηρεσία πληρωμών “Public Now, Pay Later” με Klarna.


Buy Now Pay Later πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα Public!
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πληρώσουμε την παραγγελία μας σε 30 ημέρες άτοκα από την ημέρα αποστολής. Έχουμε τη δυνατότητα δηλαδή να πληρώσουμε αφού πρώτα παραλάβουμε τα προϊόντα που έχουμε επιλέξει. Ακόμη μια έξυπνη λύση από τα Public που με τον τρόπο αυτό απελευθερώνουν την αγοραστική εμπειρία μας, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να πληρώσουμε άτοκα για τις αγορές μας μετά από 30 ημέρες και αφού έχουμε κάνει χρήση των προϊόντων.
Η υπηρεσία Public Now Pay Later με Klarna, έρχεται να συμπληρώσει την ήδη διευρυμένη λίστα ευέλικτων τρόπων πληρωμής που διαθέτουν τα Public με πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, καλύπτοντας όλα τα αγοραστικά προφίλ των καταναλωτών, ώστε να έχουν όλοι περισσότερες δυνατότητες αγοράς.


Η διαδικασία πληρωμής με Klarna
Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η διαδικασία πληρωμής είναι εύκολη και άμεση. Στις διαδικτυακές αγορές μπορούμε να επιλέξουμε την υπηρεσία “Public Now, Pay Later” με Klarna στους τρόπους πληρωμής στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή «Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα”, στο public.gr.
Στα καταστήματα Public έχουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσουμε με τον ίδιο τρόπο την αγορά μας, αφού δημιουργήσουμε τον λογαριασμό μας στη Klarna ή αφού συνδεθούμε στον υπάρχοντα λογαριασμό μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης