Open Career Days 2024: Γίνε μέρος της ομάδας του One&Only

Open Career Days 2024: Γίνε μέρος της ομάδας του One&Only

Ο όμιλος Kerzner απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, σε όσους/ες θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας One&Only και να ζήσουν μοναδικές εργασιακές εμπειρίες

one_only1

Sponsored Content

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα υψηλής αισθητικής, το One&Only Aesthesis Athens το εμβληματικό resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, και το μοναδικό One&Only Kéa Island στη Τζια αποτελούν τα νέα θέρετρα του ομίλου Kerzner που επαναπροσδιορίζουν το τοπίο της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

__One_Only_Aesthesis_Athens___Rupert_Peace___Aesthesis_Pool
One&Only Aesthesis Athens
Δυο απολύτως αντιπροσωπευτικά δείγματα της φιλοσοφίας της One&Only που έχει ως στόχο να δημιουργεί στιγμές χαράς, ώστε οι επισκέπτες να αφεθούν, να απολαύσουν και να νιώσουν πραγματικά ζωντανοί. Άλλωστε, το σύνθημά της είναι ακριβώς αυτό: We create Joy! Για να γίνει όμως το όραμα πραγματικότητα απαιτείται μια εμπνευσμένη ομάδα επαγγελματιών που διαθέτουν ευχάριστη προσωπικότητα, γενναιοδωρία και αυθορμητισμό.

__One_Only_Kea_Island___One_Only_KeaIsland_Bedroom
One&Only Kea Island
Αυτή η ομάδα δημιουργείται τώρα! Το One&Only Aesthesis Athens και το One&Only Kéa Island, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της υπερπολυτελούς φιλοξενίας. Στα Open Career Days που διοργανώνονται την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο One&Only Aesthesis, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίσει από κοντά την οικογένεια της One&Only και να βρει τη δική του θέση στην ομάδα.

__One_Only_Kea_Island___One_Only_KeaIsland_Main_Building
One&Only Kea Island
Κλείσιμο
Για όσους απουελέσουν μέρος της ομάδας οι προοπτικές είναι εξαιρετικές. Κατά τη διάρκεια μιας συναρπαστικής διαδρομής, ο καθένας και η καθεμία θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον μοναδικής αισθητικής, μαζί με μερικούς από τους πλέον έμπειρους ειδικούς στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, τη γαστρονομία και την ευεξία, και να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες εξέλιξης που παρέχει η One&Only διεθνώς στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της. Σε αυτές περιλαμβάνονται διαρκείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μέσα από μαθησιακές πλατφόρμες και τη συνεργασία με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, αλλά και δυνατότητα για διεθνή καριέρα, ιδιωτική ασφάλιση και προνομιακά πακέτα παροχών.

Η μοναδική προϋπόθεση για να ενταχθεί κάποιος στην ομάδα της One&Only είναι να διαθέτει ευχάριστη προσωπικότητα, όρεξη για μάθηση και επιθυμία να συμβάλλει στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα και να γνωριστούν από κοντά με τους ανθρώπους των δυο μοναδικών resort, αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο και να βρεθούν στο One&Only Aesthesis την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Εγγραφείτε εδώ

Κεντρική φωτογραφία: One&Only Kea Island 
__One_Only_Aesthesis_Athens___Rupert_Peace___Topos_Residence
One&Only Aesthesis Athens
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης