Τα καλύτερα δώρα για antivalentines τύπους

Τα καλύτερα δώρα για antivalentines τύπους

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα του Κωτσόβολου και χαρίζουμε στον εαυτό μας αυτό που ονειρευόμαστε

antiV

Sponsored Content

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε, και ήρθε επιτέλους η στιγμή να το βροντοφωνάξουμε: είμαστε φανατικοί antivalentines τύποι και καθόλου δεν μας ενδιαφέρει να γιορτάσουμε με λουλούδια, σοκολατάκια και τα σχετικά. Αντίθετα, θέλουμε να εστιάσουμε λίγο περισσότερο στον εαυτό μας και να απολαύσουμε μοναδικές εμπειρίες και premium προϊόντα, γιατί πραγματικά το αξίζουμε. Έτσι για όλους εμάς που ο Άγιος Βαλεντίνος δεν είναι ο αγαπημένος μας, φέτος κάνουμε τον Κωτσόβολο τον απόλυτο προορισμό για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. Γι’ αυτό στις 14 Φεβρουαρίου - και όχι μόνο - κάνουμε τη διαφορά και επισκεπτόμαστε χωρίς καθόλου ενοχές, ένα από τα καταστήματα του Κωτσόβολου όπου μπορούμε να περιηγηθούμε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας και να αποφασίσουμε με την ησυχία μας τι είναι αυτό που θα μας κάνει πραγματικά χαρούμενους.

KV_square_valentine_page-0001_f_2
Κλείσιμο

Όμως, τι μπορεί να βρει ένας antivalentine τύπος στον Κωτσόβολο; Κατ’ αρχάς όλα τα τα είδη προσωπικής περιποίησης που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Φροντίζουμε τα μαλλιά μας με σεσουάρ, ισιωτικά, κουρευτικές μηχανές, σετ περιποίησης, βούρτσες και ψαλίδια, περιποιούμαστε το πρόσωπο με trimmers, ξυριστικές μηχανές, σετ περιποίησης, διάφορα αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού, και το σώμα μας με αποτριχωτικές ή ξυριστικές μηχανές. Βάζουμε λοιπόν σε πρώτο πλάνο την ατομική μας φροντίδα και δεν έχουμε το παραμικρό ίχνος τύψεων που δεν σκοπεύουμε να γιορτάσουμε με δόξα και τιμή τον άγιο των απανταχού ερωτευμένων.

224299679_m_normal_none

Αφού προμηθευτούμε τα καλύτερα για το beauté μας, ήρθε επιτέλους η στιγμή να βρούμε τον πιο ευφάνταστο και περιπετειώδη τρόπο για να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Τη λύση θα μας δώσει ένα πέρασμα από το τμήμα gaming του Κωτσόβολου όπου μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις πιο hot αφίξεις του είδους. Θα βρούμε κονσόλες, χειριστήρια, μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, και πολλά αξεσουάρ για ατελείωτο gaming. Βυθιζόμαστε στην αναπαυτική μας καρέκλα, ειδικά σχεδιασμένη για φανατικούς gamers, και τερματίζουμε τη μία πίστα μετά την άλλη, είτε μόνοι είτε παρέα με άλλους χαρούμενους antivalentines φίλους μας!

101559073_m_normal_none

Ακόμα ένα section που μπορούμε να επισκεφτούμε σε ένα κατάστημα του Κωτσόβολου, είναι φυσικά αυτό που περιλαμβάνει τα πάντα για την εικόνα και τον ήχο. Άλλωστε, κάθε σύγχρονο σπίτι πρέπει να διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής. Όλες οι smart τηλεοράσεις και κάθε αξεσουάρ που ανεβάζει την τηλεοπτική ψυχαγωγία στα ύψη, όπως soundbars και home cinema sets, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα του Κωτσόβολου για να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις μας. Επιλέγουμε τα καλύτερα ηχεία για premium ήχο ή πικάπ για ρετρό στιγμές, αλλά και ακουστικά για solo απόλαυση και μόνο! Έτσι, είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε και το πιο δυναμικό πάρτι με τους φίλους μας, για χορό και τραγούδι μέχρι τελικής πτώσης.

Πριν ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας στον Κωτσόβολο, δεν ξεχνάμε να ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα smartwatches με τις απεριόριστες δυνατότητες. Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή για όλους εμάς που θέλουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα και τη φυσική μας κατάσταση και όχι μόνο. Ανάλογα με τις ανάγκες μας, βρίσκουμε το τέλειο smartwatch με ειδοποίηση κλήσεων και μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου, άπειρες λειτουργίες προπόνησης, μουσική, διάφορες εφαρμογές υγείας και δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω Apple Pay.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα του Κωτσόβολου και καλομαθαίνουμε τον εαυτό μας με τα πιο hot προϊόντα της αγοράς.
218723300_m_normal_none
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης