Ο καλύτερος προορισμός για να γιορτάσεις τον Βαλεντίνο!

Ο καλύτερος προορισμός για να γιορτάσεις τον Βαλεντίνο!

Η αγάπη, σε πείσμα των πεζών καιρών, ζει και βασιλεύει και βροντοφωνάζει το δικαίωμά της, για γιορτή χωρίς τέλος

kotsov1

Sponsored Content

Η ημέρα των Ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου πλησιάζει και, όπως συμβαίνει συνήθως, κάποιοι δηλώνουν υπέρ της χωρίς δεύτερη κουβέντα και κάποιοι κατά. Εμείς είμαστε υπέρ, και μάλιστα φανατικά. Η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα αλλά ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να έχει την τιμητική της είτε είμαστε «εν ενεργεία» ερωτευμένοι είτε «εν δυνάμει». Διότι, πάνω από όλα επειδή είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή. Και τι κάνουμε μια τέτοια μέρα; Τα πάντα. Κλείνουμε τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο, χορεύουμε μέχρι το ξημέρωμα, φτιάχνουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, κανονίζουμε μια ερωτική βραδιά στο σπίτι, κάνουμε πάρτι, χαρίζουμε δώρα στο ταίρι μας αλλά και σε εμάς. Γιορτάζουμε! Που σημαίνει πως πηγαίνουμε στον Κωτσόβολο για να φτιάξουμε το σκηνικό των ονείρων μας, διαλέγουμε δώρο για τον/την αγαπημένο/η μας, περιποιούμαστε τον εαυτό μας, δηλώνουμε πως είμαστε φανατικοί Valentine's τύποι, και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Πώς θα το κάνεις κι εσύ; Διάβασε, και πάρε ιδέες!
KV_square_valentine_page-0001_f
Κλείσιμο
Φτιάξε ατμόσφαιρα
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτό! Έξυπνοι λαμπτήρες φωτισμού LED, φωτιστικά και smart εξαρτήματα που αλλάζουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σου θα κάνουν μαγική κάθε στιγμή. Μπορείς να συγχρονίσεις τα φώτα σου με τη μουσική, την ταινία ή το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, απλώς διαλέγεις λαμπτήρες, κάνεις την στο άψε σβήσε την εγκατάσταση και εξατομικεύεις τον φωτισμό είτε μέσω bluetooth είτε με μια γέφυρα Hue Bridge. Όσο για τη μουσική, οι επιλογές είναι πολλές. Τα Hi Fi ηχοσυστήματα που θα βρεις στον Κωτσόβολο, οι τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τον ήχο και οι έξυπνες λειτουργίες που σου λύνουν τα χέρια, θα σε κάνουν να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία. Άφησε το συναίσθημά σου να ξυπνήσει και απόλαυσε τη βραδιά. Love is in the air!

223799769_m_normal_none
Αγάπησε τον εαυτό σου
Θα πάρεις για εκείνον ένα σετ περιποίησης για δώρο, θα της χαρίσεις ένα σετ μανικιούρ ή κάποιο αξεσουάρ για το ταξίδι που θα κάνετε μαζί αλλά οπωσδήποτε θα φροντίσεις και τον εαυτό σου ώστε εκείνη την ημέρα να είσαι στα καλύτερά σου. Σεσουάρ και ισιωτικά μαλλιών, trimmers, ξυριστικές μηχανές, αξεσουάρ και συσκευές μασάζ, είναι στη διάθεσή σου. Θα περάσεις οπωσδήποτε όμως και από το τμήμα με τα όργανα γυμναστικής. Είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσετε να γυμνάζεστε μαζί!

221820368_m_normal_none
Μπες στην κουζίνα
Ναι, το μαγείρεμα μπορεί να γίνει πολύ σέξι. Μπορείτε να μαγειρέψετε μαζί το δείπνο της βραδιάς ή να ετοιμάσεις τις καλύτερες σπεσιαλιτέ για να τον/την εντυπωσιάσεις. Δες αν έχεις ό,τι χρειάζεσαι από σκεύη, και αποφάσισε το μενού. Αλήθεια, μήπως είναι ώρα να του χαρίσεις ένα γουόκ για να σου μαγειρεύει τα έθνικ πιάτα που αγαπάς; Αν πάλι δεν έχεις την κατάλληλη κουζίνα ή τον φούρνο είναι η ώρα να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι από τον Κωτσόβολο. Όχι μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά για κάθε μέρα της ζωής σου, γιατί όπως ξέρεις, ένας τρόπος να δείχνεις την αγάπη σου είναι να σκέφτεσαι και να φροντίζεις τον άλλο.
Και επειδή λόγω της ημέρας η σοκολάτα είναι η βασίλισσα της βραδιάς και η ζαχαροπλαστική ο τρόπος να σκορπίσεις γύρω σου ζαχαρένια συννεφάκια, μην ξεχάσεις να πάρεις σπάτουλες και δοσομετρητές, τρίφτες και μύλους, λαβίδες και μίξερ, φόρμες σε σχήμα καρδιάς και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, για να φτιάξεις ένα σπέσιαλ γλυκό.

223290295_m_normal_none
Απόλαυσε το παιχνίδι
Ένα παιχνίδι είναι το τέλειο δώρο. Παιχνίδια γνώσεων, δράσης και ό,τι άλλο θέλει το ταίρι σου σε περιμένουν στον Κωτσόβολο. Και το καλύτερο είναι ότι θα διασκεδάσετε παίζοντας μαζί. Και μετά; Τι καλύτερο από μια ταινία. Εκτός από ρομαντική διάθεση θα χρειαστείς μια smart TV, μια συσκευή για ποπκορν, και έναν παγοθραύστη για να φτιάξεις άπειρα κοκτέιλ. Άλλωστε το απαιτεί και η περίσταση!

221730239_m_normal_none_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης