Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι τέσσερις λογαριασμοί που ελέγχονται, το ποσό άνω του 1 εκατ. και η ξανθιά γυναίκα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι τέσσερις λογαριασμοί που ελέγχονται, το ποσό άνω του 1 εκατ. και η ξανθιά γυναίκα

Μέσω των λογαριασμών, από το 2020, έχουν διακινηθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ - Η νέα μαρτυρία για τα 50άρικα που έβγαιναν από πακέτο

polychronopoulos-arthrou
Νέες αποκαλύψεις που καίνε τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και διεισδύουν ακόμη περισσότερο στην τακτική ενασχόλησή του με τον τζόγο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ.

Επιπλέον, στο στόχαστρο είναι και η μητέρα, η γυναίκα του, και άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα που είχαν δώσει τους λογαριασμούς τους και κατατίθεντο τα χρηματικά ποσά.

Στο μεταξύ, τέσσερις και όχι δύο – όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – είναι οι λογαριασμοί που εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και που ελέγχονται σχετικά με τις κινήσεις τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cysz0epeal21)


Μέσω αυτών των λογαριασμών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, από το 2020 και μέχρι το τέλος της έρευνας της Αρχής, έχουν διακινηθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Από αυτά οι 600.000 φαίνεται να μπαίνουν σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Περισσότερα δηλαδή από τα μισά χρήματα που μαζεύτηκαν για τον «Άλλον Άνθρωπο» φαίνονται να μπαίνουν σε λογαριασμούς και να παίζονται σε τζόγο. Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Αρχή δεν φαίνεται να γίνονται αναλήψεις αυτών των χρημάτων από τους παικτικούς λογαριασμούς, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα χρήματα αυτά χάθηκαν.

Οι τέσσερις λογαριασμοί ανήκουν στα δύο συγγενικά του πρόσωπα. 

Η ξανθιά γυναίκα

Ακόμη μία αποκάλυψη έχει γίνει δε για τον Πολυχρονόπουλο. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, το Mega δίνει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το 2019, η οποία απεικονίζει τον κατηγορούμενο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cysyy6p65nft)


Πολλές φορές δεν πήγαινε μόνος του στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών αλλά μαζί με ξανθιά γυναίκα που είναι η συνεργάτιδά του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο.

Στην φωτογραφία φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον βοηθούσε στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

«Έβγαζε πακέτο με 50ρικα» - Η νέα μαρτυρία

Όπως περιγράφει μάρτυρας, είχε δει τον Πολυχρονόπουλου με μία ξανθιά γυναίκα να τζογάρουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cysza2h5nbep)


«Έβλεπα τον ''Άλλο Άνθρωπο'', ερχόταν με αυτή, είχε ξεκινήσει σε καθημερινή βάση και παίζανε με τις ώρες.

»Κάθονταν πάνω από 2 – 3 ώρες. Τα παίζανε όλα, 2 ευρώ και πάνω, όλα φουλ και οι δυο τους μαζί. Έβγαζε και πήγαινε αυτή συνέχεια του ζήταγε λεφτά γιατί έχανε και έβγαζε πακέτο με 50ρικα. Την ημέρα πρέπει να παίζανε πάνω από χιλιάρικο. Πάνω από 1.00 ευρώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης