Βιαστής που αναζητούσε η Βουλγαρία συνελήφθη στην Ξάνθη

Βιαστής που αναζητούσε η Βουλγαρία συνελήφθη στην Ξάνθη

Έπιασαν φυγόποινο στα σύνορα

ελας-768x435
Καταζητούμενος από τις αρχές της Βουλγαρίας για τα αδικήματα του βιασμού και της κλοπής ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε καταφέρει να περάσει τα σύνορα από την γειτονική χώρα και να έρθει στην Ελλάδα, όπου είχε βρει καταφύγιο στην πόλη της Ξάνθης.

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ξάνθης που είχαν ενημερωθεί ότι διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και συνελήφθη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος δρομολογεί την έκδοσή του στην Βουλγαρία για να λογοδοτήσει για τα αδικήματα που κατηγορείται.

Έπιασαν φυγόποινο στα σύνορα

Να φύγει από την Ελλάδα προσπάθησε ένας αλλοδαπός ο οποίος παρουσιάστηκε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, αλλά από την διασταύρωση των στοιχείων του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Ο φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μονακό: Εκατομμύρια για τις πρώην του Αλβέρτου, τα εξώγαμα τέκνα του και για... «μυστικές αποστολές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης