Νέα Σμύρνη: Στην Κολομβία έπιασαν μέλος της συμμορίας που «άδειασε» θυρίδες τράπεζας

Νέα Σμύρνη: Στην Κολομβία έπιασαν μέλος της συμμορίας που «άδειασε» θυρίδες τράπεζας

O 47χρονος εντοπίστηκε στη Μποκοτά και αποτελεί, μαζί με τους συνεργούς του, μέλη διεθνικής μετακινούμενης εγκληματικής ομάδας

thyrides_arthro
Στη σύλληψη ενός 47χρονου που εμπλεκόταν στη διάρρηξη πέντε θυρίδων από θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη Νέα Σμύρνη προχώρησαν την προηγούμενη Τετάρτη (10/1) οι αρχές της Κολομβίας μετά από Ερυθρά Αγγελία της Interpol.

O 47χρονος εντοπίστηκε στη Μποκοτά και αποτελεί, μαζί με τους συνεργούς του, μέλη διεθνικής μετακινούμενης εγκληματικής ομάδας που ειδικεύεται στις κλοπές από τράπεζες.

Η διάρρηξη των θυρίδων της τράπεζας στη Νέα Σμύρνη έγινε στις 8 Ιουλίου 2022 και εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Δίωξης κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στελέχη του οποίου προχώρησαν στην ταυτοποίηση τριών αλλοδαπών, ηλικίας 47, 43 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ εκδόθηκε και Ερυθρά Αγγελία της Interpol.

Έτσι, δυνάμει της σχετικής αγγελίας και κατόπιν συνεργασίας με τις αρμόδιες Αρχές, εντοπίστηκε στη Μποκοτά ο 47χρονος και συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι 47χρονος αλλοδαπός, έτερο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, είχε εντοπιστεί στις 11 Απριλίου 2023 και συνελήφθη από τις σουηδικές Αρχές στη Σουηδία, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Τσάπας: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του «Έλληνα Crypto»

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες - Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Αφιέρωμα Guardian στις Αιγές: Από τον «Παρθενώνα της Μακεδονίας» ξεκίνησε η δόξα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης