Ο νεαρός άντρας ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει σε αγροτική περιοχή προκειμένου να κυνηγήσει
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό 31χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα.
Την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι δήλωσε η οικογένειά του στην Ελληνική Αστυνομία χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.
Η μητέρα του ανησύχησε και χθες δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Οι έρευνες, μέχρι αυτή την ώρα, έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα τελευταία το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.
Σε λίγη ώρα θα επεκταθούν οι έρευνες με τον διασώστη σκύλο και προς την περιοχή της λιμνοθάλασσας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.