Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματιστήκε από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.
Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο34χρονος αδερφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.
«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)» πρόσθεσε ο νεαρός Γιάννης.
Όπως είπε, στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV