Revoil Fuel Card: Ανακαλύψτε το μυστικό για την Έξυπνη Διαχείριση Στόλου!

Revoil Fuel Card: Ανακαλύψτε το μυστικό για την Έξυπνη Διαχείριση Στόλου!

H ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της τροφοδοσίας καυσίμων όλων των εταιρικών οχημάτων.

slider-new

Sponsored content

Στο σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων, η αποτελεσματική διαχείριση του στόλου είναι απαραίτητη για τη μείωση κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η Revoil μέσω της Revoil Fuel Card προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της τροφοδοσίας καυσίμων των οχημάτων εταιρικών στόλων, προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία και πλήρη έλεγχο. Με τη συνδυασμένη δύναμη της κάρτας, του web portal και της εφαρμογής, μπορείτε να ελέγχετε κάθε πτυχή της τροφοδοσίας καυσίμων των οχημάτων σας.

FUEL_Card__10

Προνόμια της Revoil Fuel Card:
Πίστωση: Με τη χρήση της Revoil Fuel Card, οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν μέση πίστωση 40 ημερών χωρίς τόκο, παρέχοντάς την αναγκαία ευελιξία να διαχειριστούν τον προϋπολογισμό τους.

FUEL_Card_5
Κλείσιμο

Eλεγχος και Διαχείριση του Στόλου: Η Revoil Fuel Card δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα ελέγχου και εξορθολογισμού του κόστους διαχείρισης του στόλου τους. Μέσω του προηγμένου web portal, οι υπεύθυνοι διαχείρισης μπορούν να παρακολουθούν αναλυτικά τις συναλλαγές και τις καταναλώσεις καυσίμων ανά όχημα και οδηγό σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορούν να κατεβάζουν αναλυτικές αναφορές σε μορφή Excel, προσφέροντας έτσι μια σαφή εικόνα των εξόδων του στόλου.

FUEL_Card_4

Ευκολία Χρήσης Μέσω της Εφαρμογής: Με το Revoil Fuel Card app, η διαχείριση της κάρτας καυσίμων γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Οι οδηγοί μπορούν να βρουν τα πλησιέστερα πρατήρια καυσίμων όταν χρειάζεται ανεφοδιασμός, να ενημερώνονται για τη χρήση της κάρτας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτονται και τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί για οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές ακόμα και χωρίς τη φυσική κάρτα τους.

revoil-1

Ελέγξτε τον Στόλο Σας, Εξοικονομήστε Χρόνο και Χρήματα!
Επενδύστε στο μέλλον της επιχείρησής σας με τη Revoil Fuel Card και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφείτε για να αποκτήσετε τη δική σας Revoil Fuel Card. Κάντε την έξυπνη επιλογή που θα μετασχηματίσει τη διαχείριση του στόλου σας!

FUEL_Card__6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης