Πέραμα: Αποφυλακίστηκε πριν 40 ημέρες, πήρε ένα πολεμικό τυφέκιο και ξεκίνησε τις ληστείες

Πέραμα: Αποφυλακίστηκε πριν 40 ημέρες, πήρε ένα πολεμικό τυφέκιο και ξεκίνησε τις ληστείες

Δύο χτυπήματα σε μια ημέρα πραγματοποίησε ο άνδρας επιχειρώντας ληστείες σε δύο φαρμακεία - Μια από τις δύο ήταν... επιτυχημένη, αλλά λίγο αργότερα του πέρασαν χειροπέδες

fi
Κράδαινε μία ρέπλικα πολεμικού τυφεκίου με κομμένη κάνη και κοντάκι, εισέβαλε μέσα σε φαρμακεία απειλώντας τους υπαλλήλους και άδειαζε τα ταμεία.

Ο λόγος για έναν 41χρονο από το Πέραμα ο οποίος ήταν φυλακή για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά, αποφυλακίστηκε πριν από 40 ημέρες και χθες Τρίτη (5/12) κατέληξε και πάλι με χειροπέδες όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Αθηνών τον έπιασαν μετά από ένοπλη ληστεία σε ένα φαρμακείο στην οδό Βουρδούμπα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 41χρονος, την ημέρα που συνελήφθη, είχε πραγματοποιήσει δύο χτυπήματα. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά στο στόχαστρο του μπήκε ένα φαρμακείο επί της οδού Κανάρη. Ο δράσης εισέβαλε στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και υπό την απειλή όπλου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου.

Οι δύο άνδρες αντιστάθηκαν αρπάζοντας την κάννη του όπλου που κρατούσε ο 41χρονος και ξεκίνησαν να παλεύουν εντός του καταστήματος. Διερχόμενοι είδαν τα το περιστατικό και κάλεσαν την Αστυνομία. Τότε ο δράστης, προκειμένου να διαφύγει, χτύπησε με την λαβή του όπλου το υπάλληλο στο κεφάλι και έφυγε τρέχοντας.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι η «δουλειά» δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε, δεν τον έβαλε κάτω. Μετά από λίγο έβαλε στόχο το φαρμακείο επί της οδού Βουρδούμπα. Με την ίδια μέθοδο απείλησε τον υπάλληλο με το όπλο και κατάφερε να αποσπάσει 430 ευρώ.

Το θύμα κάλεσε την Αστυνομία και έδωσε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον υπάλληλο της πρώτης ληστείας. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ομάδες της ΔΙΑΣ Αθηνών και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη επί της οδού Λιοσίων και Γούσιου παρά την προσπάθεια του να διαφύγει.

Οι παθοντες αμφότεροι αναγνώρισαν τον ύποπτο ως τον δράστη των ληστειών, ενώ ανευρέθηκαν και τα χρήματα που απέσπασε από το δεύτερο φαρμακείο. Σε συνέχεια των αναζητήσεων από την ΔΙΑΣ εντοπίστηκε και το όπλο που είχε απορρίψει σε κοντινό σημείο. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Πατησίων όπου παραδέχθηκε την πράξη του και συνελήφθη για απόπειρα ληστείας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανατριχιαστική φωτογραφία δείχνει 13χρονο να στέκεται πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του πριν τη σκοτώσει με μαχαίρι


«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης