Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για νέο κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης - Τουλάχιστον 11 συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για νέο κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης - Τουλάχιστον 11 συλλήψεις

Πάνω από 2.000 πελάτες φέρεται να είχε το συγκεκριμένο κύκλωμα

xeiropedes-mak
Νέο χτύπημα στα κυκλώματα «πειρατών» της συνδρομητικής τηλεόρασης έδωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από μεγάλη επιχείρηση η οποία, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οδήγησε σε τουλάχιστον 11 συλλήψεις.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν σχετικά πως οι εννέα εκ των 11 συλληφθέντων αποτελούσαν εγκληματική ομάδα, η οποία είχε απλώσει πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα και δραστηριοποιούνταν στη παράνομη διανομή συνδρομητικού περιεχομένου σε χρήστες έναντι αμοιβής.

«Είχαν περισσότερους από 2.000 πελάτες οι οποίοι πλήρωναν τη συνδρομή τους και αποκτούσαν τη δυνατότητα μέσω πειραγμένων αποκωδικοποιητών να παρακολουθήσουν προγράμματα της Nova και άλλων παρόχων» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Να σημειωθεί πως η επιχείρηση της Δίωξης πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της χώρας, ενώ, μέσα στην ημέρα, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.


Ειδήσεις σήμερα:

Η υπεύθυνη των καλλιστείων «Μις Νικαράγουα» κατηγορείται ότι έβγαλε... αντικαθεστωτική καλλονή για να ρίξει την κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης» λένε φιλοζωικές οργανώσεις για το χάσκι στην Αράχωβα

Σε ρυθμούς επίσκεψης Ερντογάν η κυβέρνηση: Οι υπουργοί, τα ραντεβού και το πρόγραμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης