Ο προορισμός όπου βρίσκουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα με την πιο ζεστή εξυπηρέτηση

Ο προορισμός όπου βρίσκουμε τα πιο φρέσκα προϊόντα με την πιο ζεστή εξυπηρέτηση

Με τη καινούργια καμπάνια «ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΣ», τα My market ξανασυστήνονται δηλώνοντας πως μπορούμε να στηριζόμαστε επάνω τους για να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε

mym1

Sponsored Content

Όποιοι και αν είμαστε, ότι και αν κάνουμε στη ζωή μας, όποιο επάγγελμα και αν έχουμε επιλέξει, όποια όνειρα και αν έχουμε, μοιραζόμαστε την ίδια επιθυμία: να φροντίζουμε αυτούς που αγαπάμε. Μπορεί να είναι η οικογένειά μας, ή όσοι είναι για εμάς σαν οικογένεια, είναι οι άνθρωποι που επιλέγουμε, που τους νοιαζόμαστε και θέλουμε το καλύτερο γι΄ αυτούς.

Για όλους εμάς που μοιραζόμαστε αυτή τη βασική επιθυμία τα My market βρίσκονται δίπλα μας. Γίνονται σύμμαχοί μας φροντίζοντας να μας προμηθεύουν τα πιο φρέσκα προϊόντα με την πιο ζεστή εξυπηρέτηση και το κάνουν γνωστό σε όλους με μια νέα καμπάνια, νέα εταιρική ταυτότητα και νέο μήνυμα: «ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΣ». Με αυτή τη φράση δίνουν μια υπόσχεση, να δημιουργούν αξία για τον καταναλωτή και να βρίσκονται δίπλα του στην πράξη.

Μαζί, για όσα αγαπάς!
Το «ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΣ», περιέχει συμπυκνωμένη τη φιλοσοφία των My market. Δηλώνει ότι από την πλευρά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την αυθεντική φιλική διάθεση στην εξυπηρέτηση. Όπως λοιπόν εμείς βάζουμε στο επίκεντρο τους ανθρώπους μας, έτσι και τα My market βάζουν στην καρδιά τους όλους εμάς ώστε να γίνουμε συνοδοιπόροι σε ένα αγοραστικό καθημερινό ταξίδι που φτιάχνεται από μικρές φροντίδες μεγάλης σημασίας.

Μαζί, για όσα αγαπάς | Εξυπηρέτηση

Στόχος της νέας καμπάνιας των My market είναι να ξανασυστηθούν με όλους μας ώστε να νιώσουμε πως έχουμε έναν καθημερινό σύμμαχο στην καθημερινότητά μας, που στέκεται δίπλα μας για να φροντίζουμε αυτούς που αγαπάμε. Με ποικιλία αγαθών σε προσιτές τιμές, επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, με σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, και εργαζόμενους της πρώτης γραμμής με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες μας.

Κλείσιμο
Μαζί, για όσα αγαπάς | Φρεσκάδα

Ένα πραγματικό στήριγμα για κάθε σπίτι ώστε να γίνει γίνει συνείδηση πως κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τις οικονομικές της δυνατότητες, μπορεί να καλύπτει όλες τις καθημερινές οικιακές της ανάγκες, με τον καλύτερο τρόπο στα My market.

logo_and_slogan
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης