Φλώρινα: Τα σχολεία ξεκίνησαν μια ώρα αργότερα λόγω παγετού

Φλώρινα: Τα σχολεία ξεκίνησαν μια ώρα αργότερα λόγω παγετού

Στους -7 βαθμούς κελσίου βρίσκεται η θερμοκρασία στις συγκεκριμένες περιοχές - Σφοδρή χιονόπτωση, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τους κατοίκους

florina-xioni
Στις 9:15 το πρωί ξεκινούν τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του πάγου που έχει δημιουργηθεί καθώς οι θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας είναι στους -5, ενώ στις πιο ορεινές κοινότητες άγγιξε τους -7 βαθμούς κελσίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κακοκαιρία με χιονοπτώσεις και δυνατούς ανέμους πέρα από κάποιες πτώσης δέντρων και κλαδιών κατά τη διάρκεια της έντονης και σφοδρής χιονόπτωσης του Σαββάτου και παρά το βάρος του χιονιού δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα.

Επιπλέον το βράδυ του Σάββατο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να βοηθήσει επισκέπτες στην τοπική κοινότητα Νυμφαίου των οποίων τα οχήματα δεν φορούσαν χειμερινά ελαστικά και δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τα μηχανήματα αποχιονισμού και οι αλατιέρες δούλευαν και συνεχίζουν να δουλεύουν, αφού οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές και δημιουργούνται στρώματα πάγου στο οδόστρωμα που είναι άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Κλείσιμο
Τζάκια, σόμπες και καλοριφέρ έχουν ανάψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πιο έντονα τις ημέρες αυτές που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Το χιονοδρομικό κέντρο Φλώρινας - Πισοδερίου άνοιξε προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν τα παιχνίδια με το χιόνι, τις βόλτες με τους εναέριους αναβατήρες και περιηγήσεις στα χιονισμένα ορειβατικά μονοπάτια της περιοχής της Φλώρινας.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)

Ανατροπή για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Δεν ισχύει τεκμήριο αν… δεχθείτε να ελεγχθείτε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης