Το αίμα στο ΑΤΜ πρόδωσε Ρομά που διέρρηξε πέντε μαγαζιά

Το αίμα στο ΑΤΜ πρόδωσε Ρομά που διέρρηξε πέντε μαγαζιά

Ο νεαρός Ρομά  απενεργοποίησε το συναγερμό και προσπάθησε να διαρρήξει την πίσω πλευρά, αλλά απέτυχε και τραυματίστηκε ελαφρά

xeiropedes_andras_arthro
Όσο «χτυπούσε» καταστήματα και περίπτερα κατάφερνε να διαφεύγει ένας νεαρός Ρομά που εμπλέκεται σε πέντε διαρρήξεις και μια απόπειρα στην Καλαμάτα και σε μια τοπική κοινότητα του ομώνυμου δήμου. Το λάθος του ήταν ότι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, προσπάθησε να παραβιάσει και ένα ΑΤΜ.

Η κάμερα του μηχανήματος που βρίσκεται στο κτίριο του Διοικητηρίου κατέγραψε τον 18χρονο δράστη, που απενεργοποίησε το συναγερμό και προσπάθησε να διαρρήξει την πίσω πλευρά του, αλλά απέτυχε και μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά, αφού στο σημείο βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Η εξέταση του DNA από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις που διέπραξε σε καταστήματα και περίπτερα της ευρύτερης περιοχής, στο διάστημα από τις 9 Νοεμβρίου ως τη σύλληψή του. Έτσι, σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχει κάνει.





Ειδήσεις σήμερα:

Φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα βυθίστηκε στα ανοιχτά της Λέσβου - Βρέθηκε σώος ένας ναυτικός

Ελεύθερη η 9χρονη όμηρος της Χαμάς που είχε αρχικά θεωρηθεί νεκρή - Η συγκλονιστική αγκαλιά με τον μπαμπά της

Βροχή αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης φτιάχνει σφηνάκια στις Σπέτσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης