Πήγε ηρωίνη στον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στις φύλακες Δομοκού

Πήγε ηρωίνη στον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στις φύλακες Δομοκού

30χρονη Ελληνίδα κουβαλούσε σάκο στις ραφές του οποίου ήταν κρυμμένες 16 συσκευασίες με ηρωίνη

domokos_fylakes1
Ένα σάκο στις ραφές του οποίου ήταν κρυμμένες 16 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 116,7 γραμμαρίων επιχείρησε να παραδώσει στον δολοφόνο του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μια 30χρονη Ελληνίδα, που εμφανίστηκε στο επισκεπτήριο στις φυλακές Δομοκού, την περασμένη Τετάρτη.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν τα ναρκωτικά και ο 38χρονος βαρυποινίτης Ιμπραχίμ Μπραχιμάι που εμπλέκεται στην δολοφονία του Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017, αλλά και σε ληστείες, παράνομη είσοδο στη χώρα, οπλοφορία και οπλοχρησία, παραδέχτηκε ότι προοριζόταν για εκείνον.

Η 30χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, όπου ισχυρίστηκε ότι της είχε δώσει το σάκο ένας άγνωστός της για να τον παραδώσει στον αλλοδαπό κρατούμενο, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι περιείχε ναρκωτικά. Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής την έκριναν προσωρινά κρατούμενη. Σε βάρος του βαρυποινίτη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και ηθική αυτουργία σε αυτήν.

Και δεύτερη απόπειρα

Την ίδια ημέρα, συνελήφθη και μια 40χρονη αλλοδαπή, η οποία προσπάθησε να παραδώσει στο επισκεπτήριο μια πετσέτα στην οποία είχε κρυμμένα 12,7 γραμμάρια ηρωίνης σε δύο Αλβανούς κρατούμενους που εκτίουν ο ένας ισόβια και ο άλλος ποινή κάθειρξης στις φυλακές Δομοκού. Εισαγγελέας και ανακριτής της άσκησαν δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και την άφησαν ελεύθερη, με τον περιοριστικό όρο να γίνει το παρών μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της.





Ειδήσεις σήμερα:

Αντιδράσεις μετά τον ισχυρισμό του Ντμίτρι Πεσκόφ ότι η 25χρονη κόρη του ζούσε... σπαρτιάτικα στο Παρίσι

Έκτακτο δελτίο για επιδείνωση καιρού από αύριο προαναγγέλλει ο Κολυδάς - Δεύτερη κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο βλέπει ο Αρναούτογλου

48χρονα αδέλφια οι δράστες του ξυλοδαρμού γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης