Έδεσσα: Άρπαζαν υλικά από μια οικοδομή και τα έβαζαν σε... άλλη

Έδεσσα: Άρπαζαν υλικά από μια οικοδομή και τα έβαζαν σε... άλλη

Τα κλεμμένα υλικά συνολικής αξίας 5.973 ευρώ εντοπίστηκαν σε ανεγειρόμενο κτίριο

ikodomi
Σε δική τους οικοδομή χρησιμοποίησαν τα πανάκριβα οικοδομικά υλικά σκαλωσιάς που έκλεψαν στις 27 Οκτωβρίου από ένα κτίριο στην περιοχή Βαρόσι της Έδεσσας τέσσερις επιτήδειοι, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Τα κλεμμένα υλικά συνολικής αξίας 5.973 ευρώ εντοπίστηκαν σε ανεγειρόμενο κτίριο στην Αλμωπία στο οποίο τα είχαν τοποθετήσει, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Ξήλωνε λάστιχα ποτίσματος

Ένα συγκεκριμένο αγροτεμάχιο σε περιοχή του δήμου Δίου Ολύμπου στην Πιερία είχε βάλει στο μάτι ένας 58χρονος και έκλεβε συστηματικά τα λάστιχα άρδευσης που τοποθετούσε ο ιδιοκτήτης του. Το απόγευμα της Πέμπτης, έκλεψε λάστιχα μήκους 350 μέτρων, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από το ίδιο αγροτεμάχιο ο δράστης είχε κλέψει και το μεσημέρι της Τετάρτης λάστιχα ποτίσματος μήκους 1.000 μέτρων αξίας 1.800 ευρώ. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - meteo: Τα πρώτα χιόνια στο Καϊμάκτσαλαν - Πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμοκρασίας στην Κρήτη

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Αν κάνεις το λάθος και επιτεθείς, θα σφραγίσεις τη μοίρα του Λιβάνου» λέει ο Γκάλαντ στον ηγέτη της Χεζμπολάχ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης