Πράσσος: Θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Χαλάνδρι

Πράσσος: Θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Χαλάνδρι

«Θα είμαστε ο ρυθμιστής των εξελίξεων στο Χαλάνδρι», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μένω στο Χαλάνδρι»

eklogesnw
Το σχέδιο και το όραμά του για το Χαλάνδρι, ανέπτυξε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι» Νίκος Πράσσος, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της πόλης.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματός της δημοτικής κίνησης.

Posted by Prassos Nikos on Tuesday, October 3, 2023

Ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο Χαλάνδρι για όλους μας» O  Νίκος Πράσσος είπε ότι «εμείς θα είμαστε ο ρυθμιστής των εξελίξεων στην πόλη. Θα είμαστε στην όχθη των νικητών».

Θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο ΧΑΛΑΝΔΡΙ για όλους μας!!!

Posted by Prassos Nikos on Tuesday, October 3, 2023

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ το παρόν έδωσαν οι: Έφη Χαλάτση, μέλος πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πούπκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Στάμου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Διακάτος, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου, Ρούλα Σαραντίδου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα, Ελένη Μπαϊλη Μουλουδάκη, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα, Γιώργος Γκαραβέλας, Αναπληρωτής γραμματέας ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Μότσιος πρόεδρος ΟΤΟΕ και μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Βασιλόπουλος Γραμματέας του Τομέα Συνδικαλισμού του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Αδαμόπουλος (Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου), Ελένη Αβραμοπούλου, Μανώλης Αιβαλιώτης, Πέτρος Αϊβάζης, Γιώργος Ανδριέλος, Ρούλα Καρανικολάου, Κατερίνα Παπαϊωάννου, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Βίκυ Γεωργίου & Δανάη Τσάκαλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η επίσημη τελετή καθέλκυσης της φρεγάτας «Κίμων» στη Γαλλία - Δείτε βίντεο

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θεσσαλονίκη: Ο παντρεμένος πρώην σύντροφός της μοίρασε ημίγυμνες φωτογραφίες της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν - Ήταν ο ψυχολόγος της

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης