Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τέσσερις οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι τέσσερις οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ήρε την κράτηση και έτσι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης

Sillipsi
Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, λόγω απουσίας διερμηνέα και των μαρτύρων-αστυνομικών, η δίκη των δύο νεαρών Σκωτσέζων οπαδών της Χάρτς, οι οποίοι συνελήφθησαν με πυρσούς, πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ήρε την κράτηση και έτσι οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του αθλητικού νόμου.

Σχετικά με τους άλλους δύο οπαδούς της Χαρτς που συνελήφθησαν την ίδια ημέρα (μια γυναίκα κι ένας άνδρας), εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με ρητή δικάσιμο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις:

Ειδικά συνεργεία ελέγχου συγκροτήθηκαν από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο των φιλάθλων που εισέρχονταν σε γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρική αναμέτρηση, χθες (31-08-2023).

Στο πλαίσιο των ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και δύο άτομα για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 27 (γυναίκα), 22, 23 και 20 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

Βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν πυρσός, καπνογόνο και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωπί: Εντοπίστηκε τμήμα κρανίου σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας

Νέες ταυτότητες: Από 25 Σεπτεμβρίου η έκδοσή τους - «Ούτε τσιπάκια έχουν, ούτε κάμερες», επισημαίνει ο Μητσοτάκης

Έλον Μασκ: Ρήξη με την τρανς κόρη του - «Είναι κομμουνίστρια, πιστεύει πως είναι κακό να είσαι πλούσιος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης