Συγκινητικές στιγμές καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένης γυναίκας από το σπίτι της στη Φυλή κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπαςτο βράδυ της Τρίτης.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο, άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης την ώρα που το μέτωπο της φωτιάς κατέκαιε την ευρύτερη περιοχή. Όπως ακούγεται από τον ασύρματο της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για γυναίκα η οποία είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της μη μπορώντας να απομακρυνθεί, παρά τις σχετικές οδηγίες και τα μηνύματα του 112.
Οι άνδρες της Αστυνομίας την βοηθούν να βγει από το σπίτι της, με την ίδια, να προτίθεται να τους φτιάξει έναν καφέ για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια. «Κυρία Τούλα, σε ευχαριστούμε, δεν θέλουμε καφέ!», απαντά ένας από τους αστυνομικούς, την ώρα που οι συνάδελφοί του την βοηθούν να κατέβει με προσοχή τα σκαλιά του σπιτιού της και εν συνεχεία να την μεταφέρουν στο περιπολικό το οποίο και θα την απομάκρυνε με ασφάλεια.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.