Είχε εξοπλισμό για καλλιέργεια κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό

Είχε εξοπλισμό για καλλιέργεια κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό

Χειροπέδες στον 44χρονο Έλληνα στον Δήμο Σητείας

siteia
Στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργείται από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, έγινε έρευνα στην κατοικία ενός 44χρονου Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Σητείας, μετά από πληροφορίες ότι επιδιδόταν στην καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου.

Τα όσα βρέθηκαν κατά την διάρκεια της αιφνιδιαστικής έρευνας επιβεβαίωσαν ότι κάποια στιγμή είχε στήσει εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης, καθώς κατασχέθηκαν ανακλαστήρες φωτός και θερμότητας και δυο ειδικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως. Ωστόσο, στο αυτοσχέδιο εργαστήριο δεν βρέθηκαν χασισόδεντρα ή χώμα και λιπάσματα.

Βρέθηκαν, όμως, 134 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν, μαζί με 13.550 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες δραστηριότητές του. Έτσι, ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τους έπιασαν μετά από αλισβερίσι

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. όταν, κατά τον έλεγχο που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, βρέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35,4 γραμμαρίων και 100 ευρώ. Όπως εξακριβώθηκε, λίγο πριν ο Έλληνας είχε πουλήσει τις ποσότητες στον αλλοδαπό και το ποσό που βρέθηκε πάνω του ήταν το αντίτιμο.



Ειδήσεις σήμερα: 

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του 45χρονου μεγιστάνα που θέλει να μείνει για πάντα νέος - Δίνει... λίστα στις γυναίκες

Η τελευταία ομάδα των 33 χούλιγκαν οδηγήθηκε στους ανακριτές και ήδη απολογούνται

Νεκρός δημοσιογράφος από την φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης