Διαρρήκτες κυκλοφορούσαν με όπλο στο Ξυλόκαστρο

Διαρρήκτες κυκλοφορούσαν με όπλο στο Ξυλόκαστρο

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία και ένα πιστόλι replica

opke
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τέσσερις Έλληνες ηλικίας 30, 21, 24 και 31 χρόνων, οι οποίοι είχαν τρυπώσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε ένα σπίτι στο Ξυλόκαστρο με σκοπό να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία και ένα πιστόλι replica που βρέθηκαν στο εσωτερικό του. Οι δράστες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου– Ευρωστίνης, που ερευνά στο πλαίσιο της προανάκρισης αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές ή ληστείες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με τις κατηγορίες της απόπειρας κλοπής από κοινού και της παράνομης οπλοκατοχής κατά περίπτωση.

Ανήλικοι έκαναν βόλτες με κλεμμένη μηχανή

Στοίχισε ακριβά το "τρικάβαλο" που έκαναν στην Κεφαλονιά σε τρεις ανήλικους οι οποίοι είχαν κλέψει μια μοτοσικλέτα από το Αργοστόλι, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς το ίδιο βράδυ εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και συνελήφθησαν. Η κλεμμένη μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αργοστολίου που τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρου. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.




Ειδήσεις σήμερα:

Μια 38χρονη Αμερικανίδα έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο μακρύ γυναικείο μούσι - Είναι 30 εκατοστά!


Φωτιά στα Μέγαρα - Στη «μάχη» με τις φλόγες και αεροσκάφη

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκτον ξανά εξώφυλλο στη Vogue
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης