Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν 24 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, 41 δρομολόγια από τον Αργοσαρωνικό, 11 δρομολόγια από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο. Για την Παρασκευή προβλέπεται να αναχωρήσουν από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου 71.098 επιβάτες. Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιώτες καλούνται να βρίσκονται στο λιμάνι μία ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων, ώστε να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα κατά την επιβίβαση.
Από την πλευρά του, το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει αυξημένα μέτρα, προκειμένου να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.