Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Απένειμε 100+ 1 υποτροφίες

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Απένειμε 100+ 1 υποτροφίες

Το πιο διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης αποδεικνύει έμπρακτα πως η ναυτιλία και η κοινωνία είναι πάντα μαζί - Ισχυρή στήριξη της νέας γενιάς από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

enosi-efopliston-1
Εκδήλωση απονομής Υποτροφιών Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έμπρακτης υποστήριξης της νέας γενιάς της χώρας και επιβράβευσης της αριστείας, απονεμήθηκαν 100 + 1 Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης για σπουδές σε Πανεπιστήμια τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν οι υπότροφοι επί σκηνής, πήραν τον λόγο από την Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, συστήθηκαν και παρουσίασαν την υποτροφία τους στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, διαχρονικά, θέτει στο επίκεντρο του κοινωνικού της έργου τον τομέα της Παιδείας και την χορήγηση υποτροφιών. Με το πρόγραμμα υποτροφιών της «+ΕΝΩΣΙΣ για την Παιδεία», για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προσέφερε 100 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ που είχε ανακοινώσει σε νέες και νέους από όλη την Ελλάδα, ενώ καθιέρωσε και 1 επιπλέον με τη συμβολική ονομασία «Αριστεία», η οποία απονεμήθηκε σε υποψήφιο που έχει επιτύχει άριστα – 10 στη βαθμολογία του.

Κλείσιμο
Η χορήγηση των 100 +1 Υποτροφιών αποτελεί το πιο διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και αποτυπώνει έμπρακτα πως η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική κοινωνία είναι πάντα μαζί!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, μέσω του συλλογικού της οχήματος κοινωνικής αλληλεγγύης και μόνο τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πάνω από 80.000.000 ευρώ στους τομείς υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας, επισιτιστικής βοήθειας, έργων δημοσίου ενδιαφέροντος καθώς και στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο: Τρένο παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον διαμέλισε - Φωτογραφίες και βίντεο


Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πού θα δούμε 40άρια σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης