Θεσπρωτία: Είχαν ρημάξει τις εγκαταστάσεις τοπικών οργανισμών

Θεσπρωτία: Είχαν ρημάξει τις εγκαταστάσεις τοπικών οργανισμών

Είχαν αρπάξει καλώδια χαλκού και μεταλλικά αντικείμενα αξίας άνω των 200.000 ευρώ

thesprotia
Άλλοι έκοβαν λουλούδια τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς και άλλοι... καλώδια χαλκού! Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι είχαν ρημάξει τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων στη Θεσπρωτία αρπάζοντας καλώδια χαλκού και μεταλλικά αντικείμενα αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

Τέλος στη δράση τους έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Παραμυθιάς, της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, που είχαν εντείνει τις περιπολίες ύστερα από αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε περιοχές της Θεσπρωτίας. Μόλις τους εντόπισαν να βγαίνουν από έναν Τ.Ο.Ε.Β. με ένα τζιπ και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Στα δύο οχήματά τους, τα οποία κατασχέθηκαν, βρέθηκαν ποσότητες χαλκού, μετάλλων και εργαλεία που είχαν μόλις κλέψει και οι δράστες συνελήφθησαν.

thesprotia


Κλείσιμο
Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές και μία απόπειρα στον ίδιο Τ.Ο.Ε.Β., καθώς και μία ακόμη κλοπή σε άλλον Τ.Ο.Ε.Β. στην ευρύτερη περιοχή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με drone στο Κρεμλίνο: Το Κίεβο αρνείται κάθε ανάμειξη και μιλά για ρωσική προβοκάτσια

«Άξιον Εστί»: Έφτασε στην Αθήνα η εικόνα από το Άγιον Όρος - Ουρές για προσκύνημα

Τόρι Μπόουι: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της Ολυμπιονίκη - Η κατάθλιψη και το... μαχαίρι στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης