Τόρι Μπόουι: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της Ολυμπιονίκη - Η κατάθλιψη και το... μαχαίρι στα social media

Τόρι Μπόουι: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της Ολυμπιονίκη - Η κατάθλιψη και το... μαχαίρι στα social media

Είχε όνειρο να γίνει η πιο γρήγορη γυναίκα στον κόσμο αλλά πέθανε στα 32 της - Η απόφαση που πήρε το 2019 και ο τελευταίος αγώνας της ζωής της

bowie
Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Αμερικανού Ολυμπιονίκη του στίβου Κάλβιν Ντέιβις άφησε την τελευταία της πνοή και η Τόρι Μπόουι.

Tori Bowie dead, Olympic gold winner at Rio,death cause is shocking🕊

Η Αμερικανίδα σπρίντερ κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα σπριντ αλλά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε στο σπίτι της στη Φλόριντα την Τρίτη όπου ζούσε μόνη της και κανείς δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αιτία θανάτου.

Κλείσιμο

Χρήστες των social media αναφέρουν ότι έπασχε από κατάθλιψη και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει μια μοναχική ζωή.

Η ιστορία για τα προβλήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησε από ανάρτηση της αδελφής της. «Οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι έχουν μερικές από τις πιο θλιμμένες ψυχές και οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι ευτυχισμένοι έχουν τις πιο γνήσιες ψυχές, επειδή είναι ικανοποιημένοι με το να είναι μόνο αυτοί για αυτούς και για κανέναν άλλον» έγραψε στο Facebook.

Οι συναθλήτριες και συναθλητές της μιλούν για ένα σπουδαίο κορίτσι αλλά με "κλειστό" χαρακτήρα. Η Τόρι γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1990 στις ΗΠΑ και ήταν από μικρή μεγάλο ταλέντο στα σπορ.



Στη ζωή της βίωσε αρκετά τον ρατσισμό αλλά εκείνη είχε έναν στόχο. Να φτάσει στην κορυφή. Όσοι την ήξεραν μικρή μιλούσαν για ένα κορίτσι που θύμιζε τον Φόρεστ Γκαμπ.

Η Τόρι έτρεχε συνεχώς. Της άρεσε να τρέχει και όταν έγινε χρυσή Ολυμπιονίκης και από τις πιο γρήγορες γυναίκες στον κόσμο είχε δηλώσει: «Ναι, είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο. Θεέ μου, περίμενα να το πω χρόνια τώρα! Θέλω απλώς να παραμείνω ταπεινός. Το να παραμένω ταπεινός είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Ήθελε πάντα να είναι ταπεινή και παραδέχονταν τις αντιπάλους της. Η μεγάλη της αντίπαλος η Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις έγραψε για εκείνη:

σε


«Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένεια της Τόρι. Ήταν μεγάλη αντίπαλος και πηγή φωτός. Η ενέργεια και το χαμόγελό σας θα είναι πάντα μαζί μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Τόρι».

Λάτρευε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αν και δεν τον πρόλαβε εν ζωή και μιλούσε συνεχώς με φράσεις του.

Η Τόρι ήταν 3η στα 100μ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου και 1η το 2017 στο Λονδίνο. Ήταν η πιο γρήγορη στον κόσμο το 2017 και το έλεγε με καμάρι.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στους μόνους που συμμετείχε, κέρδισε τρία μετάλλια. Το χρυσό ως μέλος της ομάδας 4Χ100μ. των ΗΠΑ, ενώ στους ίδιους Αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ., πίσω από την Τζαμαϊκανή Ιλέιν Τόμπσον, και το χάλκινο στα 200μ.

Η Ολυμπιονίκης είχε πολλούς φίλους και φίλες αλλά δεν άφηνε να μάθει ο κόσμος πράγματα για την προσωπική της ζωή. Είχε σχέση; Κανείς δεν έμαθε εκτός από το στενό της περιβάλλον.

TEAM USA Olympic Gold Medalist TORI BOWIE Found 'DEAD' in Florida! Track & Field TRAGEDY!


Η κοπέλα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο κολέγιο στο Μισισιπί και λάτρευε το μήκος δεν έφυγε μόνο ξαφνικά από τη ζωή αλλά και από τα social media.

Ξαφνικά το 2019 "εξαφανίστηκε" από τα social media ενώ ήταν πολύ ενεργή. Έχει περισσότερους από 43.000 ακόλουθους στο Instagram όπου συστήνεται ως αθλήτρια και μοντέλο της Adidas αλλά από το 2019 έχει σιγήσει.

The Untold Truth About Superstar Olympian Tori Bowie || Where is Torie Now ? || SPORTS CIRCLE 345


Το 2019 συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Κατάρ και ήταν 22η στα 100μ και 4η στο μήκος. Ήταν η αρχή του τέλος. Αποφάσισε για λόγους που δεν εξήγησε να μείνει στο σπίτι της στην Φλόριντα και να μην ταξιδεύει.

15659886
18321087
21716512


Το 2019 έκανε προπονήσεις στο σπουδαίο κέντρο Elite Athlete Training Center στην Chula Vista της Καλιφόρνια και μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι χρωστούσε 6000 δολάρια για να συνεχίσει τις προπονήσεις. Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία αλλά υποχρεώθηκε να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει από εκεί.

Τελευταία φορά συμμετείχε σε αγώνα το 2022. Ήταν 4 Ιουνίου και τερμάτισε 5η σε έναν αγώνα 200 μέτρων στη Φλόριντα. Έκτοτε χάθηκε...


Ειδήσεις σήμερα:

14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα


Πατέρας στο Ίλιον έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης