Make A Wish: Στις 29 Απριλίου ο ετήσιος περίπατος στο κέντρο της Αθήνας

Make A Wish: Στις 29 Απριλίου ο ετήσιος περίπατος στο κέντρο της Αθήνας

Πρωταγωνίστρια του περιπάτου η Δέσποινα που αντιμετωπίζει κινητικούς περιορισμούς – Σε 65 Δήμους της Ελλάδας, θα φωταγωγηθούν μνημεία στα μπλε, μετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής 

makeawish
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει στις 29 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο, ετήσιο, περίπατο Walk for Wishes στο κέντρο της Αθήνας. Όπως κάθε χρόνο, εθελοντές, οικογένειες ευχής και φίλοι του οργανισμού, θα περπατήσουν στα βήματα της πρώτης ευχής, αυτής του Chris, φορώντας κάτι μπλε, και θα γιορτάσουν την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, σε «παραδοσιακό» ρυθμό.

Οι νεράιδες και τα ξωτικά ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη για τον εορτασμό της ημέρας με πρωταγωνίστρια ένα παιδί ευχής, τη Δέσποινα! Η Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει μεγάλη αγάπη στην Κρήτη. Στον τόπο, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και ειδικότερα στις μελωδίες και στους χορούς της. Παρά τους κινητικούς της περιορισμούς, όταν ακούει κρητική μουσική, είναι αδύνατον να μη χορέψει.

Ο περίπατος θα έχει αφετηρία τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ύψος του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού) όπου θα συγκεντρωθούμε μεταξύ 19:00 – 19:30, και θα βαδίσουμε όλοι μαζί προς την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Οι εκπλήξεις που θα περιμένουν τη Δέσποινα, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες - μικρούς και μεγάλους - θα είναι πολλές! Όλοι τους θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα φωτογραφηθούν με σούπερ ήρωες, θα φωταγωγήσουν την Τεχνόπολη σε μπλε αποχρώσεις και θα προσφέρουν στη Δέσποινα μία αξέχαστη εμπειρία.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Το «εναρκτήριο λάκτισμα» του φετινού περιπάτου θα δοθεί από τη Δέσποινα, με συμπρωταγωνιστές και συνοδοιπόρους της, όλα τα παιδιά ευχής και δη όσα αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.makeawish.gr


Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στην μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 65 Δήμοι ανά τη χώρα.


Δείτε εδώ τους Δήμους που θα λάβουν μέρος στον εορτασμό


Ειδήσεις σήμερα:

Τρανς ακτιβίστρια καλεί... στα όπλα: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο σου λάθος!

Βίντεο: Έφτασαν Ελλάδα οι πρώτοι εγκλωβισμένοι από Σουδάν - Νέα επιχείρηση για διασωληνωμένο

Dentist Pass: Έξι μήνες ισχύ θα έχει η ψηφιακή κάρτα για παιδιά 6 -12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης