Εξιτήριο έλαβε τη Δευτέρα ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με κορωνοϊό.
Ο γνωστος τραγουδοποιός ανταποκρίθηκε θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που έλαβε και μετά τη βελτίωση της υγείας του, πήρε άδεια να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Σαββόπουλος φέρεται πως μολύνθηκε από τονκορωνοϊό για τρίτη φορά, στην Κύπρο, όταν στις αρχές Απριλίου βρέθηκε εκεί για δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Μάνο Χατζιδάκι.
Αρχικά η κατάσταση της υγείας του θεωρήθηκε σοβαρή καθώς ο 78χρονος συνθέτης πάσχει και από άλλα νοσήματα. Επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας είναι η ηλικία του και η νόσηση του με λοίμωξη covid-19 πριν από τέσσερις μήνες.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.