Στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα» νοσηλεύεται με Covid ο γνωστός τραγουδοποιόςΔιονύσης Σαββόπουλος.
Ο αγαπημένος συνθέτης φέρεται πως μολύνθηκε από τονκορωνοϊό για τρίτη φορά, στην Κύπρο, όταν στις αρχές Απριλίου βρέθηκε εκεί για δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Μάνο Χατζιδάκι.
Αρχικά η κατάσταση της υγείας του θεωρήθηκε σοβαρή καθώς ο 78χρονος συνθέτης πάσχει και από άλλα νοσήματα. Επιπλέον επιβαρυντικός παράγοντας είναι η ηλικία του και η νόσηση του με λοίμωξη covid-19 πριν από τέσσερις μήνες.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, όλα βαίνουν ομαλώς και μάλιστα ο Διονύσης Σαββόπουλος αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.