Χωρίς τρόλεϊ θα μείνει για πέντε ώρες σήμερα η Αθήνα λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ.
Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα.
Τα οχήματα αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00.
Η στάση εργασίας εξαγγέλθηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, να πραγματοποιήσουν την τρίτη εξ αναβολής γενική συνέλευση, στο αμαξοστάσιο Αττικής, με θέματα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.