Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, 44 ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, πήρε η Ανυσία Λιούρη και επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού της.
Η 26χρονη Ανυσία ήταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αρχικά νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α' ΜΕΘ εγκαυμάτων.
Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.
Ωστόσο, για το επόμενο διάστημα θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» η πορεία της υγείας της.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.